Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: Fotografia "ciążowa"

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Dideri,
    Nie dales za duzej foty? Otwiera mi sie do polowy. No ale moze to moje lacze wolne jak slimak.
    A do ktorej połowy? W pionie, czy poziomie? Sorki, nie mogłem sie powstrzymac
    Zdjęcie jest 685px × 685px i ma 112 Kb
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Poprawka, w pierwszym zdjęciu mgła to wynik zdjęcia pod słońce.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja jestem wlasnie po sesji ciazowej. Ale nie dane mi bylo niestety poszalec, jak u Panka ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to pokapoka.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No to pokapoka.
    Jesli tylko bede mial zgode to cos pokaze ;-) Ale raczej standardowe kadry ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Obróbki. Blenda była i jeszcze doświetlane lampą.

Tak? To poka mi taką sesję ciążową królumiszczu.
    Pank, wybacz, ale jak napisalem to nie moje klimaty i tyle. Mam prawo miec inny gust? Swiatlo i blenda, powiadasz, zbyt plaskie to wszystko wyszlo, technicznie 3+. Zwlaszcza to ujecie pod swiatlo. Jest taki prosty patent: ustawiasz modela dokladnie pod slonce (musi byc dosc nisko) i z przodu z duzej blendy albo nawet przescieradla doswietlasz. Nie ma bata, musi byc dobrze. A tu jak widze cos nie zagralo.

Dinderi,
    teraz sie otworzylo cale, jak wspomnialem, to musial zaszalec moj blueconnect, co mi sie czesto daje we znaki.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Pank, wybacz, ale jak napisalem to nie moje klimaty i tyle. Mam prawo miec inny gust?
    Oczywiście, z tym że pisałeś nie o guście tylko zużytej konwencji.

Swiatlo i blenda, powiadasz, zbyt plaskie to wszystko wyszlo, technicznie 3+. Zwlaszcza to ujecie pod swiatlo. Jest taki prosty patent: ustawiasz modela dokladnie pod slonce (musi byc dosc nisko) i z przodu z duzej blendy albo nawet przescieradla doswietlasz. Nie ma bata, musi byc dobrze. A tu jak widze cos nie zagralo.
    Wyszło jak miało wyjść, blade i przepalone. Taka była koncepcja.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

W jednym i drugim wypadku moje zdanie jest takie samo.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to pokaż, proszę podobną sesję ciążową.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Pank,
    O tym, ze zdjecia sa dobre, ciekawe, oryginalne nie decyduja rekwizyty. Te rekwizyty moze bym nawet i przelknal, ale nie w tym wykonaniu - z powodow o ktorych pisalem powyzej. No i jeszcze tak dla twojej wiedzy: w latach 60-siatych, 70-siatych podobne rekwizyty i klimaty sado-macho wylansowal nie kto inny, ale sam Helmut Newton. A teraz mamy rok 2010. No i co tu duzo ukrywac, Newton byl tylko jeden. To co zrobiles to tak, jakbys wylamywal juz dawno otwarte drzwi. I juz zupelnie prywatnie: sesja ciazowa w stylu sado-macho, to nie oryginalnosc, to brak dobrego smaku.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów