Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Poprawka, w pierwszym zdjęciu mgła to wynik zdjęcia pod słońce.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja jestem wlasnie po sesji ciazowej. Ale nie dane mi bylo niestety poszalec, jak u Panka ;-)
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
No to pokapoka.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Pank, wybacz, ale jak napisalem to nie moje klimaty i tyle. Mam prawo miec inny gust? Swiatlo i blenda, powiadasz, zbyt plaskie to wszystko wyszlo, technicznie 3+. Zwlaszcza to ujecie pod swiatlo. Jest taki prosty patent: ustawiasz modela dokladnie pod slonce (musi byc dosc nisko) i z przodu z duzej blendy albo nawet przescieradla doswietlasz. Nie ma bata, musi byc dobrze. A tu jak widze cos nie zagralo.
Dinderi,
teraz sie otworzylo cale, jak wspomnialem, to musial zaszalec moj blueconnect, co mi sie czesto daje we znaki.
W jednym i drugim wypadku moje zdanie jest takie samo.
No to pokaż, proszę podobną sesję ciążową.
Pank,
O tym, ze zdjecia sa dobre, ciekawe, oryginalne nie decyduja rekwizyty. Te rekwizyty moze bym nawet i przelknal, ale nie w tym wykonaniu - z powodow o ktorych pisalem powyzej. No i jeszcze tak dla twojej wiedzy: w latach 60-siatych, 70-siatych podobne rekwizyty i klimaty sado-macho wylansowal nie kto inny, ale sam Helmut Newton. A teraz mamy rok 2010. No i co tu duzo ukrywac, Newton byl tylko jeden. To co zrobiles to tak, jakbys wylamywal juz dawno otwarte drzwi. I juz zupelnie prywatnie: sesja ciazowa w stylu sado-macho, to nie oryginalnosc, to brak dobrego smaku.