Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Witam,
przyjaciółka poprosiła mnie o zrobienie jej kilku zdjęć ciążowych, z akcentem na piękny ciążowy brzuszek. Czy moglibyście podzielić się swoimi uwagami w tym zakresie - szczególnie zależy mi na poleceniu prac fotografow, którymi móglbym się zainspirować, podejrzyć... może ktoś zechce podzielić się swoimi osiągnięciami. Będę wdzięczny.
Połączone, posprzątane.
Miłej lektury/oglądania i jak ktoś ma swoje przykłady (plus opisy techniczne) to niech się tu śmiało dopisuje.
Było w moim wątku, ale moze być również tu
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pank, podoba mi się ta sesja.
Ciekawe, jak na nia beda patrzeć dzieci, kiedy bardziej swiadomie, beda przegladać zdjecia rodzicówAle to nie fotografa sprawa...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Znając rodziców, dzieci będą dumne.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank,
Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
Dideri,
Nie dales za duzej foty? Otwiera mi sie do polowy. No ale moze to moje lacze wolne jak slimak.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący