Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 58

Wątek: Fotografia "ciążowa"

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Fotografia "ciążowa"

Witam,
    przyjaciółka poprosiła mnie o zrobienie jej kilku zdjęć ciążowych, z akcentem na piękny ciążowy brzuszek. Czy moglibyście podzielić się swoimi uwagami w tym zakresie - szczególnie zależy mi na poleceniu prac fotografow, którymi móglbym się zainspirować, podejrzyć... może ktoś zechce podzielić się swoimi osiągnięciami. Będę wdzięczny.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie "Fotografia ciezarowek" czyli SESJE Z BRZUSZKIEM :-)

To moze wrzuce pare moich zdjec, bardzo niedoskonalych, ale paniom sie podobaly, powaznie! popisze co i jak, bo moze sie komu na cos to przyda? :-)
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 12-03-2010 o 01:19

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Połączone, posprzątane.
    Miłej lektury/oglądania i jak ktoś ma swoje przykłady (plus opisy techniczne) to niech się tu śmiało dopisuje.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Było w moim wątku, ale moze być również tu
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

E tam, coś nudni Panowie jesteście.

Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Pank, podoba mi się ta sesja.
    Ciekawe, jak na nia beda patrzeć dzieci, kiedy bardziej swiadomie, beda przegladać zdjecia rodziców Ale to nie fotografa sprawa...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Znając rodziców, dzieci będą dumne.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Pank,
    Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
    A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
    Dideri,
    Nie dales za duzej foty? Otwiera mi sie do polowy. No ale moze to moje lacze wolne jak slimak.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Pank,
    Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
    Obróbki. Blenda była i jeszcze doświetlane lampą.

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
    Tak? To poka mi taką sesję ciążową królumiszczu.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów