Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: Fotografia "ciążowa"

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Pank,
    O tym, ze zdjecia sa dobre, ciekawe, oryginalne nie decyduja rekwizyty. Te rekwizyty moze bym nawet i przelknal, ale nie w tym wykonaniu - z powodow o ktorych pisalem powyzej. No i jeszcze tak dla twojej wiedzy: w latach 60-siatych, 70-siatych podobne rekwizyty i klimaty sado-macho wylansowal nie kto inny, ale sam Helmut Newton. A teraz mamy rok 2010. No i co tu duzo ukrywac, Newton byl tylko jeden. To co zrobiles to tak, jakbys wylamywal juz dawno otwarte drzwi. I juz zupelnie prywatnie: sesja ciazowa w stylu sado-macho, to nie oryginalnosc, to brak dobrego smaku.
    Brak dobrego smaku to paprochy na zdjęciach dla klienta. Lata 60, 70, kogo obchodzi kto to i co robił Newton, Hamilton czy inni twórcy z tamtych lat. Dla współczesnego pokolenia to są mało przekonujące postacie. Natomiast zdjęcia panka zdobyły na forum aplauz i się podobały. Bez względu na to czy coś wyłamywał czy nie. A smak jest rzeczą gustu.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

To cos takiego jak extremalne plenerowe sesje slubne, w blocie, wodzie, w piachu czy kopalni Jest to cos innego, jednym sie podoba i stac ich na takie szalenstwo, inni sa bardziej tradycyjni i wola ladne, ustawiane fotografie. Zastanawiam sie dlaczego badz co badz oryginalny pomysl i calkiem niezle wykonanie jest tak mocno atakowany.... wycieczki osobiste?
    Pzdr!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Syndrom forum CB
    no comment...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Syndrom forum CB
    Raczej ogólnointernetowy. W każdej fotogalerii czy na każdym forum a nawet jakby to na blogu zamieścił - zawsze znajdzie się ktoś komu się po prostu nie spodoba, lub po prostu chce sobie po kimś pojeździć. Nie tylko tu na tym konkretnym forum .

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Niestety, prawie wszystko juz było. Wlasnie szukam fotografa, który zrobiłby mi zdjęcie ciażowe, bo mam fajny, świeży pomysł, a tu proszę ... juz było http://1x.com/photo/25328/
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Dinderi, gdybym nie wiedzial na 1000 procent, ze to nie ON, to pomyslalbym, ze to wiesz kto?! Wiedzialem, ze wiesz!:-)
    Reszcie Panow zycze dobrego samopoczucia. W koncu "SWIETA TUZ TUZ".
    A swoja droga, jak czytam to "SWIETA TUZ TUZ" to mam wraznienie, ze nia ma nic nowego "POD SLONCEM". Ale to juz ktos kiedys powiedzial, niei? :-)
    Ktos tak malo wazny, jak Galileusz, czy inny Milosz, albo Kopernik. No, sorry, Kopernik byla kobieta. :-)
    Dinderi, uklony swaiteczne dla Was wszystkich i Juniora. :-)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Popiłeś sobie trochę?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Dinderi, uklony swaiteczne dla Was wszystkich i Juniora. :-)
    I dla Was ukłony, od nas i od juniorów dwóch.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów