Dotacje niedługo mają się kończyć, nie pamietam tylko o ktory rok chodzilo - 2011 czy 2013?
Dotacje niedługo mają się kończyć, nie pamietam tylko o ktory rok chodzilo - 2011 czy 2013?
Szczególnie jak się jest facetem z dużego miasta o małym bezrobociu w wieku 30 lat, a preferowane są kobiety, z małych miejscowości o dużym bezrobociu w wieku do 25 i powyżej 45 lat
Poza tym jeszcze nie ma kasy - znajoma się dowiadywał i od pół roku np. w Poznaniu nie ruszył żaden program EFSowy na ta dotację
Ja wyznaję zasadę lepszy wróbel (19 tys.) w garści niż gołąb na dachu. A mając już firmę mogę starać się o inną kasę z unii np. w ramach programu 8.1. innowacyjna gospodarka
pzdr
Tomek
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm
Ha a czy program 8.1 nie jest na jakiś e-biznes ?
5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit
No to wlasnie , zeby dziabnac inny temat bo ile mozna gadac o "pupie", jakie sa mozliwosci uzyskania dotacji ( czesciowej nawet ) dla fimr juz isteniejacych ? Z tego co widze pobieznie to w sytuacji fotografii raczej nic nie ma , glownie pro ekologiczne rzeczy , e-biznes , pomoc niepelnosprawnym itp sprawy.
no comment...
Hehe, to samo miałem napisać.Z drugiej strony wiesz HuleLam, nie jest łatwo wbić się na rynek fotografii (zwłaszcza ślubnej) bez sprzętu za 60 patyków. Więc najpierw trzeba nazbierać a dopiero później do ludzi, żeby się nie zbłaźnić.
![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
ale madry uhoho ... a niby co ja robie ? parkiety ukladam ?
w sumie to wkur@#%#% sie , co ty sobie myslisz , ze kazde dofinansowanie to zebractwo ? a po co one sa wedlug ciebie ? bo dla mnie po to zeby rozwijac dzialalnosc
tak moge myslec zeby jakos studio rozwinac i rozszerzyc zakres , te dotacje nie sa juz takie darmowe do konca
zreszta po co mam plodzic sie jak mozna w odpowiedzi liczyc na takie kretynskie teksty...
zdRAWki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wyobraz sobie ze dzialalnosc fotograficzna to nie tylko kupowanie pieprz@#^# eLek i pelnych klatek
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 10-03-2010 o 20:59 Powód: Automerged Doublepost
no comment...
Sam pojechales , ze swoim zebractwem... nie masz nic madrego w temacie do powiedzenia , to po prostu nie pitol.
Dofinansowanie psuje rynek , dobre sobie , haslo roku...
Wkur$% mnie taka mentalnosc i zenujace podejscie do tematu , ot co .
no comment...