Strona 86 z 152 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Moze położyłeś sie na biznesplanie?

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Mam ukończoną zawodową szkołę fotograficzną, kurs kościelny, warsztaty z portretów, warsztaty fotografi ślubnej w Warszawie i Wadowicach, portfolio, część sprzętu jako wkład własny i nie dostałem dofinansowania gdyż nie rokuję abym odniósł sukces jako fotograf.
    pewnie uznali ze skoro mimo tylu ukończonych szkół i kursów do tej pory nie osiągnąłeś sukcesu, to już nic Ci nie pomoże
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Mam ukończoną zawodową szkołę fotograficzną, kurs kościelny, warsztaty z portretów, warsztaty fotografi ślubnej w Warszawie i Wadowicach, portfolio, część sprzętu jako wkład własny i nie dostałem dofinansowania gdyż nie rokuję abym odniósł sukces jako fotograf.
    Witamy w pasożytniczym układzie urzędniczym...
    Rokowania opierały się na wróżbach,plotkach,widzi-mi-się,czy była to obiektywnie merytoryczno-analitycznie sformułowana argumentacja ?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Nie mam jeszcze decyzji na piśmie ale innej argumentacji poza przytoczoną nie otrzymałem w rozmowie w UP.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez san_chez Zobacz posta
    Bez przesady. Jak Ty sobie wyobrażasz zdobycie na lewo dyplomu ukończenia studiów, czy nawet kursu fotograficznego? Zresztą nawet mi to przez myśl nie przeszło. Jedyny papierek o jaki się postaram w najbliższym czasie to będzie zaświadczenie o odbyciu kursu kościelnego dla fotografow. Ale kurs dopiero pod koniec kwietnia, a papiery do pup-u chcę złożyć w tym miesiącu.
    Czyli mam rozumieć że większość z was tutaj, którzy pozakładali firmy mają wykształcenie kierunkowe, tak? I że większość z was swoje pierwsze śluby fotografowała już po założeniu działalności i nigdy na lewo. Chyba jednak w to nie uwierzę
    jakie studia , bez przesady

dwa lata dymasz panstwo a masz obiekcje nad lewym papierek z kursow ? bo bez jaj

owszem , 2 sluby zrobilem "na lewo" , chociaz nie , bo robilem je za darmo wiec to nie na lewo , za to do lba mi nie przyszlo by zeby tak dlugo robic to na nielegalu ...
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Moze położyłeś sie na biznesplanie?
    Nie przeszedłem pierwszej selekcji. Dostałem odmowę po rozpatrzeniu ankiety.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A o ktora dokladnie dotacje sie starales? Ta najczesiej spotykana, z urzedu pracy, na 18-19tys zl (nie wiecej niz 6-krotnosc sredniego dochodu) dla osob bezrobotnych, na rozpoczecie dzialalnosci gospodarczej?

Bo piszesz o jakiejs ankiecie... u mnie czegos takiego nie bylo.

Coś już napisał
    Miasto
    Lubelskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mgtan Zobacz posta
    niestety ale i tak się zdarza. Mam znajomego co właśnie dostał kase a pojęcie ma...hmm... powiedzmy nieduże, żeby nie powiedzieć że go brak.
    dlaczego niestety? doświadczenie na papierze o niczym nie świadczy
    D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

wydaje mi się że czas dotacji dla fotografów się kończy. znajomi w tamtym roku starali się o dotację 40tysi i na 38 osób starających się, połowa to była foto.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Starałem się o dotację na rozpoczęcie działalności dla bezrobotnych, kwota 19 000,00zł.

Strona 86 z 152 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów