za nim się 5D MkIII pokaże ze 120 fpsami to jeszcze miiiinie... zanim się wogóle pokaże 5DMkIII to już minie.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to ci mieszkajacy w Anglii, Irlandii albo Holandii, powinni byc kurcze bazyliszek i samym spojrzeniem mordowac
nie no... bez urazy, ale co wy, k*, zamieszkujacy ojcowizne wiecie o braku slonca?jedzcie do Londka, gdzie swiatlomierz w srodku zimowego dnia pokazuje ISO 100, f8 i 1/2s. a w lecie 1/30s wiec nawet na skraju robienia z lapy
a ta bajka nie skonczyla sie jak Nikon wypuscil D3? nie mowilo sie APS-C tylko DX, ale chodzilo o to samo: FF nie bylo, nie ma i nikomu nie bedzie potrzebne![]()
w Polsce tak, ale w US jednak dosc popularny byl APS-C wsrod amatorow.
ale to tak czy siak sprowadzalo sie do tego, ze po zrobieniu rolki trzeba bylo cos z nia zrobic. i bez standaryzacji formatow sie nie dalo.
w cyfrze material rejestrujacy moze byc dowolnej wielkosci a nawet w ksztalcie serduszka, gwiazdki czy pieska-pimpuszka, bo ten problem przetworzenia przez lab nie istnieje.
http://optyczne.pl/porownaj.php?co=a...=755&add1=1137
tu macie porównanie i niczym praktycznie się nie rożni co by robiło ten aparat lepszym od 500 ;]
550d (T2i) już na 5. (kit) i 6. (body) miejscu najlepiej sprzedawanych lustrzanek amerykańskiego amazon![]()