Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alde Zobacz posta
    Jakaś racja jest ale statut i regulamin był dyskutowany ładnych parę miesięcy i jakoś chętnych nie było do zabrania głosu czy pomocy....
    Nieśmiało zauważę, że jakiś niekompletny projekt satutu był rozesłany w biuletynie nr. 4 na kilka dni przed Waszym spotkaniem. Statut i Regulamin dostałem dzisiaj o 09:12 (wysłany dzisiaj o 00:39). To tylko tak, żeby obalić niektóre mity o wielomiesięcznej dyskusji.

Teraz to tym bardziej nie mój klub, nie moje ścieżki i styl działania. Stowarzyszenie nie zakłada się na łapu capu.

Po tych wyjaśnieniach pozostaje mi tylko, jeszcze raz życzyć sukcesów Canon-Foto-Klub. Szkoda, ze w mniejszym gronie niż myślałem wcześniej. Słowo Canon na początku nazwy dość jednoznacznie sugeruje kto, po co i na co.

PS. Po rejestracji zmiana nazwy będzie bardzo trudna. Łatwiej będzie zarejestrować nowe stowarzyszenie.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Nieśmiało zauważę, że jakiś niekompletny projekt satutu był rozesłany w biuletynie nr. 4 na kilka dni przed Waszym spotkaniem. Statut i Regulamin dostałem dzisiaj o 09:12 (wysłany dzisiaj o 00:39). To tylko tak, żeby obalić niektóre mity o wielomiesięcznej dyskusji.
    Pewno bałagan klubowy ... na początku deklarowaliśmy się kto co chce robić ... do statutu były 4 osoby część się wykruszyła potem nowe doszły szkoda że nie docierało wszystko do Ciebie taki internet a wyszedł głuchy telefon ...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Czyli że nie kumam. Powołano stowarzyszenie bez jakichkolwiek KONKRETNYCH planów czym to stowarzyszenie ma sie zajmowac ? ot tak. żeby było? A gdzie jakieś pomysły/propozycje na to co dalej ?
    .... posty Janusza które początkowo wydawały sie destrukcjne /sorki/,,, jednak po krótkiej chwili zastanowienia...hm.... ma niestety rację.
    A nie prościej było podjechać do Łodzi pogadać spotkać się ... a nie nie kumać ?
    Ostatnio edytowane przez Alde ; 04-02-2010 o 22:21 Powód: Automerged Doublepost
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Uprawnienia umieszczania postów