Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Oczywiście, doskonale rozumiem, że to "dupochron", kolego. Zdecydowanie bardziej sobie cenię handel z: "jak powiedziałem, tak jest". Nie trzeba wtedy używać dupochronów.
To własnie dzięki takiemu upowszechnieniu sie "dupochronow", znakomita część ofert handlowych zawiera wieksze i mniejsze haczyki, bardzo często umieszczane tam świadomie.
Widzisz, w prawie każdej "gazetce promocyjnej" jest zapis, że:
- "podane informacje nie stanowią ofert handlowej w rozumieniu kodeksu ...',
albo
- "... zastrzega sobie prawo do zmiany cen podanych w "ofercie nazwa sklepu",
albo
- "zdjęcia zamieszczone w "ofercie nazwa sklepu", moga odbiegać od wygladu produktów znajdujacych sie w sprzedaży" etc.etc.
Dla mnie, choć wiem, że pewnie jestem tutaj ekscentrykiem i idealistą, takie zapisy to uchylanie się od odpowiedzialności.
Zawsze można nie podawac parametru, jeśli nie jest sie czegos pewnym. A jeśli kopiujemy opis ze strony producenta, to dlaczego nie wspomniec 'Producent obiektywu deklaruje...'? Wtedy jest i uczciwiej, i bardziej "dupochronnie'
Pozdrawiam
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dyskutowałbym czy to skuteczna dupokryjka :-) Jest to bez wątpienia obejście wycofania przez Allegro aukcji prywatnych ale nie jestem pewien czy w przypadku zawziętego usera nie skończyłoby się to konsekwencjami, z których ban na Allegro wydaje się być najlżejsza z możliwych :-)Zamieszczone przez tommygun9
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ciekawostka, chyba to szkło było przez długi czas oferowane na allegro za 3,5k (sprzedawca z ostrzeszowa) a teraz powraca z nową "lepszą" ceną i mniej wyraźnymi fotkami ;-)
http://allegro.pl/item875683849_cano...1_2_l_usm.html
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
a ja się jednak bedę upierał przy swoim;-) czy to przypadek, że tamto tez było nowe-powystawowe z peknięciem dokładnie w tym samym miejscu (jeśli ktoś ma czas niech sprawdzi archiwum allegro, ja jestem w pracy)
bronisz przegranej sprawy, ja pier....le takie nowe, powystawowe szkła o których cała wielkopolska wie że śmigają bez kłopotów.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Spokojnie panowie, spokojnie.
Nie ma nic dziwnego w tym że taka aukcja budzi podejrzenia.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
A jeszcze do tego w jednym komentarzu zwrotnym odpowiada jako kobieta, a w drugim używa formy męskiej.
{Odpowiedź z:śro 05 sie 2009 17:27:54 CEST} Kupujący ma racje,wyjechałam i zapomniałam usunąć zaplanowanej wczesniej aukcji a w między czasie body wystawił i sprzedał mój mąż ze swojego konta.Każdemu może się zdarzyć{Odpowiedź z:śro 05 lis 2008 00:44:02 CET} Aparat jest nowy,poza tym można wysłać e-meil z zapytaniem o gwarancje itp.Mówiłem Ci głąbie że aparatem wykonałem kilka zdjęć w celu jego sprawdzenia,ale dla Ciebie to już podemonstracyjny.
coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie