Witam co sądzicie o tej aukcji: link
???
Witam co sądzicie o tej aukcji: link
???
Gwarantuję, że powystawówka wyglądałaby o wiele gorzej... Z resztą, jeżeli taki mały przebieg i taka ładna, to nie ma się co bać, że powystawowa, bo jak ludzie pluli, to raczej najwięcej na zewnątrz, a nie do środka...
tak myślę czy jednak za 4600 się opłaca? sprzęt wygląda z zew. na naprawdę zadbany ale do ceny muszę jeszcze dla pewności doliczyć ze 120/150 zł za Żytnią (przegląd)
Ja nic nie wolę, po prostu stwierdzam fakt, że oszustwo jest oszustwem i żeby komuś do głowy nie przyszło myśleć inaczej tylko z tego względu, że skala problemu jest inna.
Jeśli różnica jest kilka zł to nie ma się o co rzucać, ale np prawie 20 zł to już nikt mi nie przetłumaczy, że tyle kosztuje taśma.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Natknalem sie na taka aukcje:
http://allegro.pl/item999864538_praw...cf2gb_bcm.html
Zainteresowalo mnie to, poniewaz wiem, ze w moim miescie jest ktos kto zajmuje sie fotografia o takim samym nazwisku (numer tel zgadza sie z tym ze strony www). Po prostu zaciekawil mnie opis i przebieg aparatu jak na kogos kto "trzaska" wesela.
Wg mnie opis "lekko" przeklamany :/