Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Ciekawostka, chyba to szkło było przez długi czas oferowane na allegro za 3,5k (sprzedawca z ostrzeszowa) a teraz powraca z nową "lepszą" ceną i mniej wyraźnymi fotkami ;-)
    http://allegro.pl/item875683849_cano...1_2_l_usm.html
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    Ciekawostka, chyba to szkło było przez długi czas oferowane na allegro za 3,5k (sprzedawca z ostrzeszowa) a teraz powraca z nową "lepszą" ceną i mniej wyraźnymi fotkami ;-)
    http://allegro.pl/item875683849_cano...1_2_l_usm.html
    To szkiełko akurat znam bo to mój kolega.Śmiga bez kłopotów na 5D MKII,trafia w punkt i jest ostre na f1,2 wiec nie widzę tutaj niczego podejrzanego.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    To szkiełko akurat znam bo to mój kolega.Śmiga bez kłopotów na 5D MKII,trafia w punkt i jest ostre na f1,2 wiec nie widzę tutaj niczego podejrzanego.
    a ja się jednak bedę upierał przy swoim;-) czy to przypadek, że tamto tez było nowe-powystawowe z peknięciem dokładnie w tym samym miejscu (jeśli ktoś ma czas niech sprawdzi archiwum allegro, ja jestem w pracy )
    bronisz przegranej sprawy, ja pier....le takie nowe, powystawowe szkła o których cała wielkopolska wie że śmigają bez kłopotów.
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    a ja się jednak bedę upierał przy swoim;-) czy to przypadek, że tamto tez było nowe-powystawowe z peknięciem dokładnie w tym samym miejscu (jeśli ktoś ma czas niech sprawdzi archiwum allegro, ja jestem w pracy )
    bronisz przegranej sprawy, ja pier....le takie nowe, powystawowe szkła o których cała wielkopolska wie że śmigają bez kłopotów.
    Mnie to wali czy nowe czy powystawowe bo ja mam Nikona.Wiem,jedno....szkło śmiga sprawnie.Sprzedaje bo kupił quada (foto quada na drugiej jego aukcji z Sigmą 14/3,5) ot cała zagadka.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uprawnienia umieszczania postów