Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pod światło trochę przegrał, pokazałem, żeby był szerszy ogląd. Ale ponieważ z całej serii lekko nieostre były tylko te ze słońcem w obiektywie i to tylko na 1.4, dalej jestem zadowolony. Zwłaszcza że na starym 5D.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ale te wczesniejsze jak pety w popiołce również nie do konca ostre - mam wrażenie że u mnie na 1.4 jest lepiej a na 1.4 w 35L to juz w ogóle, mam też nieodparte wrazenie że moja 50/1.4 jest ostrzejsza na 1.4. Dawno testów nie robiłem i nie zamierzam - piszę to na patrząc na zdjęcia na bierząco obrabiane
Weź mnie nie dołuj. W wolnej chwili porównam z moją 50tką, ale jestem pewien że 24 jest dużo ostrzejszy na 1.4. Się zobaczy w sobotę na ślubie. No i nie wyostrzałem po zmniejszeniu, na oryginale pełen kadr jest ostrzejszy.
Ostatnio edytowane przez pank ; 05-01-2010 o 21:04
no tak ja bym zaliczył dola gdybym wywalił tyle kasy i szkło okazałoby się niewypałem,
Canon FF
Szkło jest spoko, przynajmniej po testach. Jedyne z czym sobie poradził gorzej to pełna dziura pod światło.
Ostatnio edytowane przez aKySZ ; 05-01-2010 o 23:27 Powód: Automerged Doublepost