Strona 181 z 203 PierwszyPierwszy ... 81131171179180181182183191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 801 do 1 810 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Panowie krótkie ale treściwe pytanie ( nie jestem w stanie na trzeźwo przebrnąć przez te 180 stron papalniny ):

Jak to jest obecnie z tym trackingiem przy uzyciu 1dmkIII i długich lensów ( w szczególności 300 2,8L IS) Problem jest nadal czy canon wreszcie go zwalczył???

Bo czytając np TUTAJ!!! naprawiają to od 2,5 roku i jest coraz lepiej ale wciąż do ****.
    Zbierz swoje długie lensy i zapraszam do przetestowania ;-) Obiekty ruchome mam w razie czego (dzieci i pies ;-) ).
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Bo czytając np TUTAJ!!! naprawiają to od 2,5 roku i jest coraz lepiej ale wciąż do ****.
    Bo dla tego gościa szklanka jest w połowie pusta - to malkontent. Cała masa ludzi poddała sprzęt naprawie serwisowej i fotografuje.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

paweleverest - nawet jeśli coś będzie nie tak serwis to naprawi, w moim ds-ie III tez miałem problemy z AF, wystarczyła 1 wizyta w serwisie ( w Berlinie ) i problem został całkowicie wyeliminowany, kolega oddawał 1ds MK III w PL i też został naprawiony, wymiana bebechów + justowanie i działa jak trzeba

Pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy Zobacz posta
    Zbierz swoje długie lensy i zapraszam do przetestowania ;-) Obiekty ruchome mam w razie czego (dzieci i pies ;-) ).

Dzięki za propozycje odezwę sie w wolnej chwili

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    (...)tez miałem problemy z AF, wystarczyła 1 wizyta w serwisie ( w Berlinie ) i problem został całkowicie wyeliminowany, kolega oddawał 1ds MK III w PL i też został naprawiony, wymiana bebechów + justowanie i działa jak trzeba
    Witam

Towersivy, orientujesz się może, czy naprawę w berlinie da się załatwić wysyłkowo, czy tylko osobiście? Próbowałem pytać o to w Canon Willich ale odesłano mnie do Canon Polska. Pacjent to 1D III...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michaex Zobacz posta
    Witam

Towersivy, orientujesz się może, czy naprawę w berlinie da się załatwić wysyłkowo, czy tylko osobiście? Próbowałem pytać o to w Canon Willich ale odesłano mnie do Canon Polska. Pacjent to 1D III...
    przeczytaj sobie:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=32098
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał

Domyślnie

Dzięki wielkie arturs. Byłem już tam osobiście w ubiegłym roku, ale wtedy nie było jeszcze info o możliwości wysyłki.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W sieci spekulują, że ze względu na sporą różnicę w numeracji wersji, Canon mógł wprowadzić abdykującemu na dniach (ciekawe, jak się potoczą losy Delfina... ) Markowi III również "tajne poprawki", ale po pierwszych "strzałach" trudno powiedzieć, czy coś się faktycznie zmieniło.
    U mnie jak działał, tak działa....
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    W sieci spekulują, że ze względu na sporą różnicę w numeracji wersji, Canon mógł wprowadzić abdykującemu na dniach (ciekawe, jak się potoczą losy Delfina... ) Markowi III również "tajne poprawki", ale po pierwszych "strzałach" trudno powiedzieć, czy coś się faktycznie zmieniło.
    U mnie jak działał, tak działa....
    Nie no biorąc pod uwagę liczbę przełomowych zmian w następcy spodziewałbym się, że w tym firmware wprowadzili coś co go (mkIII) odróżni np. spowalnianie i oczywiście zmiana w tył już nie będzie możliwa .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 181 z 203 PierwszyPierwszy ... 81131171179180181182183191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów