U mnie ta zatyczka zniknęła bez takich horrorów. Po prostu raz była a później już jej nie było.I teraz mi gniazdo bolcami zionie.
![]()
U mnie ta zatyczka zniknęła bez takich horrorów. Po prostu raz była a później już jej nie było.I teraz mi gniazdo bolcami zionie.
![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Mr. RG testował AF po wszelkich korektach:I więcej: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...740-9068-10086Generally speaking, this is true when the camera-to-subject distance is changing slowly and none of the things that trigger EOS-1D Mark III focus error are present.
EOS - conditio sine Kwanon...
O ile w/w zatyczka to był jeszcze pikuś i zgubienie jej jakoś szczególnie nie poruszyło mnie, tak wypadnięcie "pilota" już mnie zdrowo wkurzyło. Co innego gdybym aparat miał 10 lat i tyrał nim ile wlezie. Ale po roku używania i sporadycznym wyciąganiu go z plecaka?
Ten czarny element łatwo dał się umieścić na miejscu z powrotem i póki co trzyma się dzielnie, ale już drżę na myśl o zgubieniu go.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
panowie mam maly problem, mały ale dość irytujący
mianowicie czasami uzywam ragulacji AF bo sie przydaje, no i ostatnio dodalem sobie ja do "mojego menu" i na siatkówce wkurzajac sie ze ostrosc leci mi siagle na tasmę chcialem ustawić maly BF, robilem dalej zdjecia i ciagle mialem ostrosc na taśmie, tak jakby regulacja AF nie działala, po prostu chwilach dalem sobie z tym spokuj
na drugi dzien na zuzlu znow zaczelem sie bawic ustawieniami i zauwazylem cos dziwnego, zmieniajac ustawiania regucji AF prez "moje menu" zmiana czasami działa a czasami nie, zupelna loteria! natowiast jak wejde normalnie przez menu Customs Functions wszystko działa jak należy
ktoś zauwazylem podobna przypadlosc? mam najnowszy soft
Panowie krótkie ale treściwe pytanie ( nie jestem w stanie na trzeźwo przebrnąć przez te 180 stron papalniny):
Jak to jest obecnie z tym trackingiem przy uzyciu 1dmkIII i długich lensów ( w szczególności 300 2,8L IS) Problem jest nadal czy canon wreszcie go zwalczył???
Bo czytając np TUTAJ!!! naprawiają to od 2,5 roku i jest coraz lepiej ale wciąż do ****.