Strona 180 z 203 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 791 do 1 800 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

U mnie ta zatyczka zniknęła bez takich horrorów. Po prostu raz była a później już jej nie było. I teraz mi gniazdo bolcami zionie.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Już wiem co będzie w Canonie 1D m4! 30 klatek na sekundę!
    e tam 30kl/s już jest wystarczą*trzy 1'ki : P a exilim casio też już sieka nie mało (nie pamiętam dokładnie) : ) filmiki 120fps ; o
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
    http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xpressive Zobacz posta
    e tam 30kl/s już jest wystarczą*trzy 1'ki : P a exilim casio też już sieka nie mało (nie pamiętam dokładnie) : ) filmiki 120fps ; o
    Nawet nie trzeba trzech jedynek wystarczy jedno 5D mkII :-D.
    Przy Casio jednak wysiada .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    U mnie ta zatyczka zniknęła bez takich horrorów. Po prostu raz była a później już jej nie było. I teraz mi gniazdo bolcami zionie.
    Wiecie może gdzie można takową zatyczkę nabyć? Mam podobny problem...
    Canon 5D, 17-40 4L, 70-200 2,8L, 85 1,8

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ODZIO Zobacz posta
    Zadzwoń na Żytnią do serwisu Canona.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Mr. RG testował AF po wszelkich korektach:
    Generally speaking, this is true when the camera-to-subject distance is changing slowly and none of the things that trigger EOS-1D Mark III focus error are present.
    I więcej: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...740-9068-10086
    EOS - conditio sine Kwanon...

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

O ile w/w zatyczka to był jeszcze pikuś i zgubienie jej jakoś szczególnie nie poruszyło mnie, tak wypadnięcie "pilota" już mnie zdrowo wkurzyło. Co innego gdybym aparat miał 10 lat i tyrał nim ile wlezie. Ale po roku używania i sporadycznym wyciąganiu go z plecaka?

Ten czarny element łatwo dał się umieścić na miejscu z powrotem i póki co trzyma się dzielnie, ale już drżę na myśl o zgubieniu go.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

panowie mam maly problem, mały ale dość irytujący

mianowicie czasami uzywam ragulacji AF bo sie przydaje, no i ostatnio dodalem sobie ja do "mojego menu" i na siatkówce wkurzajac sie ze ostrosc leci mi siagle na tasmę chcialem ustawić maly BF, robilem dalej zdjecia i ciagle mialem ostrosc na taśmie, tak jakby regulacja AF nie działala, po prostu chwilach dalem sobie z tym spokuj

na drugi dzien na zuzlu znow zaczelem sie bawic ustawieniami i zauwazylem cos dziwnego, zmieniajac ustawiania regucji AF prez "moje menu" zmiana czasami działa a czasami nie, zupelna loteria! natowiast jak wejde normalnie przez menu Customs Functions wszystko działa jak należy

ktoś zauwazylem podobna przypadlosc? mam najnowszy soft
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Bywalec Awatar Shrek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ODZIO Zobacz posta
    Ja właśnie nabyłem drogą kupna na Żytniej, całe 15PLN kosztów, a cieszy
    EOS R | EF-s 10-18 IS STM | RF 24-105 f/4L IS USM | EF 70-200 f/2.8L IS USM | 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Panowie krótkie ale treściwe pytanie ( nie jestem w stanie na trzeźwo przebrnąć przez te 180 stron papalniny ):

Jak to jest obecnie z tym trackingiem przy uzyciu 1dmkIII i długich lensów ( w szczególności 300 2,8L IS) Problem jest nadal czy canon wreszcie go zwalczył???

Bo czytając np TUTAJ!!! naprawiają to od 2,5 roku i jest coraz lepiej ale wciąż do ****.

Strona 180 z 203 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów