Strona 25 z 194 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...
    Aaaa nie mówiłem, spoko ważne jest coby do wiosny wystartować z klubem a pomysł na plener wyśmienity ... Koszalin sie zamelduje mam nadzieję w pełnym składzie.
    Drzewiej jak robilismy zajęcia na świezym powietrzu o tej porze roku to ognisko sie robiło ... ale to warunki muszą być ale zawsze jakąs kiełbase mozna upiec ...
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
    ew. mam agregat 220V/2 kW - nie wiem czy lampy będą z nim działały ale można próbę zrobić.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bvq Zobacz posta
    ci co nie byli niech żałują.....
    ano take życie:-|

co do pleneru to jesli niedziela i jesli styczen to ja bede
    Ostatnio edytowane przez Bachman ; 03-12-2009 o 16:01

Bywalec Awatar Skylines
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A ja dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie...w SIGMA PROCENTRUM
    Jak juz sie pewnie chwaliłem wygrałem foto tygodnia na fotopolis i dostałem ten bon/kupon/talon na wypożyczenie słoika w SIGMA...No i dzisiaj pojechałem odebrać moje wymarzone cudo na cały weekend...
    Pan mnie przyjął miło, ugościł, podsunął fotel...przyniósł 10-20mm...pokazał, obadał, dał pomacać czy uważam że jest cały i zdrowy...a potem zaczął wypełniać papierologię...wziął ode mnie mój drogocenny kupon, dowód osobisty i mozolnie coś tam skrobał co chwile pytając to o aparat, to o miejsce zamieszkania itd...
    Wypełnił kwity...zapakował obiektyw do futerału...i już mialem wstać i zabrać obiektyw...gdy okazało się że musze zostawić jeszcze 1500zł kaucji za owy słoik...Zrobiłem wielkie oczy...i zostawiłem...Pana z dobrym i ciepłym słowem pożegnania czule spogladając na Sigme 10-20mm

Wniosek...cholerne podrzędne konkursy foto
    EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Skoro wypożyczenie miałeś za darmo, to kaucję by Ci przecież oddali. Nie byłeś przygotowany?
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar Skylines
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No nie byłem...wcześniej Pan mi nie powiedział przez telefon a na necie tez nie znalazłem nic o kaucji...a powiedział na sam samiuteńki koniec...i klops
    EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Coś już napisał Awatar Rojja
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

nie martw się przyjdziesz na Migawkę i weżmiesz co będziesz chciał na dowód O ile Sigma będzie na następnym, ale na ostatnich 3 była.
    www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Bedzie, będzie
    ArtMag

Coś już napisał Awatar Rojja
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

to dobrze. A jaki temat następnego pleneru?
    www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci

Strona 25 z 194 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów