no to mi miło w takim raziePowiem tak, kto nie ryzykuje i nie przychodzi ten szampana nie pije :P
no to mi miło w takim raziePowiem tak, kto nie ryzykuje i nie przychodzi ten szampana nie pije :P
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
tak sie naczytałem i napatrzyłem na wasze relacje i ja też tak chcę.
Moje pytanko, kiedy następny plenet (Szczecin-Koszalin) ??
Wraz z Koszalinem to nie wiem, chłopaków od Ciebie trzeba by się zapytać.
U nas prawdopodobnie w sobotę, ale jutro się wyjaśni na 100%.
A w samym Koszalinie mam nadzieję w lutym. Jest tam ciekawa modelka z którą wstępnie na drugą połowę lutego będę chciał zrobić sesję, więc bankowo bym chciał pofocić coś ze wszystkimi przy okazji. Myślę, że swojej obecności na tym spotkaniu by nie odmówiła.
Problem jest z temperaturą na dworze. A nie znasz czasem ciekawego miejsca "pod dachem", że tak się wyrażę? A może Alde, ExploRa lub MaXi_JaZz coś wymyślą?
C-F-K - forever
Temperatura na pewno jest minusem w zimę.
Co do miejsca "pod dachem" jak na spotkanie to dużo tego jak do pstykania to nie za wiele. Jedyne co mi przychodzi to katedra. Ze względu na okolice Koszalin jest dużo bardziej atrakcyjny w lato, jesień: morze w szczególności okolice Chłopy-Gąski, góra Chełmska i wszelakie okoliczne lasy nie wspominając o okolicach Bobolic (pomorskie Bieszczady).
Mam nadzieję,że w "cieplejszym" terminie coś wypali.
No tak wiedziałem że ta fota z flacha zawiśnie :P A miło było bardzoBo w końcu zawitała w nasze szeregi pani fotograf
![]()
Wow! Pojawiła się i zgadła!Tak, wspominałem o Tobie, miło by było Cię poznać.
Eeee... środy o 16-tej nie wydają się chińskie.
Jest chęć spotkać się w tym samym miejscu, w którym był ost. plener migawki, czyli tej willi w sobotę, ale o niebo kameralniej. Po południu powinno być wiadomo na 100% i podam komunikat.
C-F-K - forever
Proszę, tylko nie weekend, bo przez cały jestem na uczelni![]()
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Dziękuję wszystkim obecnym za pojawienie się ! w przyszłym tygodniu moze jakieś (tak dla odmiany ) zdjęcia porobimy ......
P.S.
Zdjęcie trzech satyrów spożywających lizaczki bardzo mnie się podoba![]()
Ostatnio edytowane przez piotrek72t ; 07-01-2010 o 09:25
Piotr Talarczyk
1ds III 1d