Strona 24 z 194 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Battle się zakończył ... przyznać się teraz czyje są foty z którego zestawu ? :P
    No ja zająłem zaszczytne ostatnie miejsce ( zestaw 4 ) ... ale za to z całą odpowiedzialnością mogę postawić piwo tym 2 osobom co na mnie głosowały
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

To się wsio wyjaśniło Trzeba wstawić resztę fotek z tego spotkania, już teraz można nie łamiąc reguł battla

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak słusznie podejrzewał Xsardas, popełniłem zestaw nr 2.
    Prawdopodobnie zdradziło mnie przycięcie zdjęcia drugiego w proporcje 2:1 co przy szerokich kątach często mi się zdarza.
    Przystępując do zabawy chciałem zachęcić innych do zabawy. Szkoda, że tak mało z nas wzięło w niej udział...Może następnym razem będzie nas więcej?
    Dziękuję za wszystkie głosy oddane na mój zestaw! Cieszę się z wyniku jaki osiągnąłem.

Skoro mój był zestaw 2, Xsardasa zestaw 3, a Aldego zestaw 4, to wypada w tym miejscu pogratulować zwycięzcy czyli MaXi_JaZz'owi!!!
    Bardzo udane fotografie, a zwłaszcza druga. Osobiście pod jej wpływem oddałem na nią swój głos Gratulacje, Leszku!

Fotografie powinny ukazać się drukiem w "Lustrzance". tak jak ustalaliśmy przed battlem.
    Jestem w kontakcie z Sergiuszem i myślę że nic nie powinno stanąć technicznie na przeszkodzie w realizacji.
    C-F-K - forever

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    ... Trzeba wstawić resztę fotek z tego spotkania, ...
    Lepiej przestać męczyć zdechłego kota tylko ustawić nowy plener i nowy battle ... ale coś mi moje kości mówią że pogody narazie nie będzie
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Skoro na pogodę są coraz mniejsze szanse, można pomyśleć nad battlowaniem w studio. Miejsce jest, dziewczyny się znajdą, nie musimy robić sesji w jednym czasie, zwyczajnie, kiedy komu pasuje i jak się indywidualnie umówi. Określimy limit czasowy powiedzmy do końca roku. To jest tylko przykład propozycji.
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Nie to nie :P Ja wstawiłem resztę gniotków na swojego bloga, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam

Temat w studio hmmmmmmmmm ciężka sprawa

Bywalec Awatar Skylines
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Skoro na pogodę są coraz mniejsze szanse, można pomyśleć nad battlowaniem w studio. Miejsce jest, dziewczyny się znajdą, nie musimy robić sesji w jednym czasie, zwyczajnie, kiedy komu pasuje i jak się indywidualnie umówi. Określimy limit czasowy powiedzmy do końca roku. To jest tylko przykład propozycji.
    Studyjnie...brzmi wyśmienicie
    EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Miasto
    Poznań

Domyślnie

W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
    Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
    Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
    Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
    Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...

nie ma co na pałe organizować, styczeń wydaje się być rozsądny, ludziska ganiają już przed świętami i takie tam...

Spotkanie się odbyło, a jakże....... w gronie dość scisłym, aczkolwiek było i konstruktywnie, a i dupie Maryni też było. Podziękowania dla Gospodarza, ci co byli nie żałują (chyba), ci co nie byli niech żałują.....

Ostatnio edytowane przez bvq ; 03-12-2009 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Strona 24 z 194 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów