propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
Nie to nie :P Ja wstawiłem resztę gniotków na swojego bloga, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam
Temat w studio hmmmmmmmmm ciężka sprawa![]()
W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.
I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...![]()
C-F-K - forever
nie ma co na pałe organizować, styczeń wydaje się być rozsądny, ludziska ganiają już przed świętami i takie tam...
Spotkanie się odbyło, a jakże....... w gronie dość scisłym, aczkolwiek było i konstruktywnie, a i dupie Maryni też było. Podziękowania dla Gospodarza, ci co byli nie żałują (chyba), ci co nie byli niech żałują.....
Ostatnio edytowane przez bvq ; 03-12-2009 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost
Aaaa nie mówiłem, spoko ważne jest coby do wiosny wystartować z klubem a pomysł na plener wyśmienity ... Koszalin sie zamelduje mam nadzieję w pełnym składzie.
Drzewiej jak robilismy zajęcia na świezym powietrzu o tej porze roku to ognisko sie robiło ... ale to warunki muszą być ale zawsze jakąs kiełbase mozna upiec ...
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
A ja dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie...w SIGMA PROCENTRUM
Jak juz sie pewnie chwaliłem wygrałem foto tygodnia na fotopolis i dostałem ten bon/kupon/talon na wypożyczenie słoika w SIGMA...No i dzisiaj pojechałem odebrać moje wymarzone cudo na cały weekend...
Pan mnie przyjął miło, ugościł, podsunął fotel...przyniósł 10-20mm...pokazał, obadał, dał pomacać czy uważam że jest cały i zdrowy...a potem zaczął wypełniać papierologię...wziął ode mnie mój drogocenny kupon, dowód osobisty i mozolnie coś tam skrobał co chwile pytając to o aparat, to o miejsce zamieszkania itd...
Wypełnił kwity...zapakował obiektyw do futerału...i już mialem wstać i zabrać obiektyw...gdy okazało się że musze zostawić jeszcze 1500zł kaucji za owy słoik...Zrobiłem wielkie oczy...i zostawiłem...Pana z dobrym i ciepłym słowem pożegnania czule spogladając na Sigme 10-20mm
Wniosek...cholerne podrzędne konkursy foto![]()
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl
Skoro wypożyczenie miałeś za darmo, to kaucję by Ci przecież oddali. Nie byłeś przygotowany?
C-F-K - forever