Pokaż wyniki od 1 do 10 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Nie mydli aż tak, ale jest gorzej niż w 35. Poza tym jest wolniej. To wystarczy, żeby powiedzieć dziękuję wersji pierwszej. Af jest moim zdaniem lekko nieprzewidywalny momentami. W 35L jest pewniej.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie mydli aż tak, ale jest gorzej niż w 35. Poza tym jest wolniej. To wystarczy, żeby powiedzieć dziękuję wersji pierwszej. Af jest moim zdaniem lekko nieprzewidywalny momentami. W 35L jest pewniej.
    no widzisz-taki miał być miód_nadal twierdzę że to jedno z bardziej nieudanych szkieł canona z czerwonym paskiem i za ponad 5 k

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yumeka Zobacz posta
    no widzisz-taki miał być miód_nadal twierdzę że to jedno z bardziej nieudanych szkieł canona z czerwonym paskiem i za ponad 5 k
    Mialas w rekach mkII?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    moze wrzuc gdzies sample w pelnej rozdzialce, potem podobne fotki mozesz zrobic wersja II - bedzie jakies porownanie

ciekawi mnie bo ja z mojej 24L I jestem bardzo zadowolony, ale uzywam jej wlasciwie tylko na 1d3
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów