Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    tylko tyle, że skoro Ty oglądasz, to ja je robię...
    .. a Wy nie
    No dobra, to już wiemy że jesteś profi jak jasna cholera i nikt tutaj do pięt Ci nie dorasta. A można wiedzieć jaki to ma związek z tematem wątku w którym to piszesz?

Ludzie zastanówcie się zanim napiszecie kolejnego głupiego posta nie wnoszącego nic do tematu wątku bo są tacy co tu zaglądają po to żeby przeczytać coś konkretnego o 7D a nie wynurzenia myślicieli/fantastów/profesjonalistów itd. itp.

Amen
    Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzdyll Zobacz posta
    No dobra, to już wiemy że jesteś profi jak jasna cholera i nikt tutaj do pięt Ci nie dorasta.
    Wiesz, gdyby mi zależało na takiej opinii, to pewnie pokazałbym wcześniej jakieś zdjęcia. Skoro jednak tego nie robię, to pewnie w nosie mam Twoje zdanie na mój temat.
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Przepraszam . Tę informację znam . Źle sprecyzowałem pytanie - chodziło mi o Polskę i zakup w kraju za złotówki . Nie interesuje mnie wysyłka kasy z góry , za granice kraju . Taki zdeterminowany jeszcze nie jestem . Trial to tylko czasowe zapchanie kompa - ogólnie program ten znam i znam jego możliwości .
    Żyjemy w XXI. wieku ! Kupowanie programów Online jest jak najbardziej normalne. Nie wiem po co się upierać przy kupowaniu wersji pudełkowych w sklepach .
    To nie jest wysyłka kasy z góry tylko płatność za od razu odbierany (download) towar, tak samo jak w kasie sklepowej...

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wiesz, gdyby mi zależało na takiej opinii, to pewnie pokazałbym wcześniej jakieś zdjęcia. Skoro jednak tego nie robię, to pewnie w nosie mam Twoje zdanie na mój temat.
    Proszę nie kontynuować w tym kierunku albo przejdźcie sobie na priva.

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Żyjemy w XXI. wieku ! Kupowanie programów Online jest jak najbardziej normalne. Nie wiem po co się upierać przy kupowaniu wersji pudełkowych w sklepach .
    To nie jest wysyłka kasy z góry tylko płatność za od razu odbierany (download) towar, tak samo jak w kasie sklepowej....

Masz rację , ale są i inne ale . Już i tak na plus dla siebie odnotowałem fakt rezygnacji przeze mnie z fotografii analogowej , na rzecz cyfrowej . Obróbki w photoshopie , zamiast przy powiększalniku w łazience . Widzisz Vitez - dzieli nas te dziesiąt ( chyba ) lat różnicy w wieku - kiedy to człowiek żyje , uczy się , nabywa pewnych przyzwyczajeń . Przyzwyczajeń starego grzyba nie zmienisz . Przyzwyczajenia i to nie tylko te nabyte , to druga natura człowieka . Jak nie pomacam , to nie mam . W tym też , istotna jest możliwość odsprzedaży rzeczy w pudełku , a nie na samodzielnie zgranym CD . Wyglada to bardziej rzeczowo i profesjonalnie .
    Nie ma tematu . Zawsze daję sobie radę . Dzieki za podpowiedzi i wracamy do 7D .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Uprawnienia umieszczania postów