Wieeelkie dzięki.
Po za tym jakie to dziadostwo że kupując aparat za taką kasę nie dają PL instrukcji
Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 30-10-2009 o 08:57
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
No dobra, to już wiemy że jesteś profi jak jasna cholera i nikt tutaj do pięt Ci nie dorasta. A można wiedzieć jaki to ma związek z tematem wątku w którym to piszesz?
Ludzie zastanówcie się zanim napiszecie kolejnego głupiego posta nie wnoszącego nic do tematu wątku bo są tacy co tu zaglądają po to żeby przeczytać coś konkretnego o 7D a nie wynurzenia myślicieli/fantastów/profesjonalistów itd. itp.
Amen
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
Phase One poinformował o wprowadzeniu do sprzedaży Capture One 5 - obsługuje on m.in. Rawy z 7d.
Ceny są podane na stronie phase one, pozwolę sobie je zacytować:
Można go pobrać w wersji trial tutaj.Capture One 5 PRO is available via download for 399 USD and 299 EUR through Phase One’s Online Store and through leading professional photography dealers worldwide.
Capture One 5 is available for 129 USD and 99 EUR.
Existing Capture One 4 PRO customers can upgrade to Capture One 5 PRO for 99 USD and 69 EUR.
Existing Capture One 4 customers can upgrade to Capture One 5 PRO for 299 USD and 229 EUR.
W nocy go sobie ściągnę i przetestuję na s/m/Rawach z 7d
Przepraszam . Tę informację znam . Źle sprecyzowałem pytanie - chodziło mi o Polskę i zakup w kraju za złotówki . Nie interesuje mnie wysyłka kasy z góry , za granice kraju . Taki zdeterminowany jeszcze nie jestem . Trial to tylko czasowe zapchanie kompa - ogólnie program ten znam i znam jego możliwości .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .