Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 178

Wątek: KLUB CANONA

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja chętnie tez bym się podłączył. Mam jako takie doświadczenie w organizacji różnych czasem dziwnych przedsięwzięć przez ostatnie kilkanaście lat jak również trochę znajomości, które może by pomogły ruszyć sprawę z miejsca. Do tego od ponad pół roku robię coś na zasadzie klubu tyle,że w szerszym to znaczy nie ograniczającym się do jednej marki zasięgu. Jak by co służę pomocą.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie :)

ciesze sie ze odzew tym razem moze mieć praktyczne skutki
    mnie osobiscie zmotywował autobus nikona ze szkoleniem..niby nic a fajnie....po drugie sporo nas CB wiec siła mozliwości....
    ja też chetnie wespre działania na wschodzie-lubelskie&company

miałem tez propozycje aby spotkać sie nieformalnie na targach fotopolis...ale jak mellan zajmie sie tym po powrocie to chyba przełożymy....
    Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Jeżeli zajdzie taka potrzeba można liczyć na moją pomoc, województwo małopolskie. Jesteśmy sąsiadami z forumowiczem "Kolekcjoner", On zapewne również pomocy nie odmówi
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez preinwher Zobacz posta
    Jeżeli zajdzie taka potrzeba można liczyć na moją pomoc, województwo małopolskie. Jesteśmy sąsiadami z forumowiczem "Kolekcjoner", On zapewne również pomocy nie odmówi
    Nie odmówi :.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

można by podzielic kraj na regiony i w każdym regionie utworzyc centrum dowodzenia łatwiej sie skupiac i spotykac w regionalnych ośrodkach niż na przykład wszyscy mieliby jechac do Warszawki...taki luźny pomysł
    nx100

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    ... Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa
    Co o tym sadzicie?
    Jestem za ... ale na początek może w jakiej formie to zrobić ... może stowarzyszenie to daje pewne uniezależnienie i poważnej wygląda ... no najlepiej by było założyć związek wyznaniowy .. he he
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
    C-F-K - forever

Coś już napisał Awatar pawlack
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Fajny pomysł ,przyłączam się :P

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
    Coś mi się zdaje, że chcąc używać w nazwie słowo Canon, posługiwać się logo itd. to poza administracją list intencyjny będziesz musiał skierować w całkiem innym kierunku.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To jest jedno ale to o czym pisze Sergiusz jest chyba nieodzowne. Zresztą mogę się zapytać gdzie trzeba .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów