O tak. Mam 33 lata, chcę być taki jak Micles, sen z powiek spędza mi strach że dla mnie już za późno.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Piszesz jak byś już widział piach na horyzoncie a ja o wieku nic nie pisałem:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Niby tak, ale Micles taki młody i już jaki utytułowany. Wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy, ech...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie przesadzaj. Wiek nie ma tu znaczenia tylko to co robi. A robi sporo i tego nie da się ukryć.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Vitez, czy nie bycie targetem czasopisma wyklucza mnie z możliwości dyskusji o nim?