Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 119

Wątek: Wywiad z miclesem

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jeśli już decydujemy się „chłyty” to mamy ku temu inne możliwości:
    Wywiad z miclesem nie jest pierwszym wywiadem z użytkownikiem Forum CB i nie ostatni bo w kolejnym wydaniu pojawi się następny. Jeśli jakiś artykuł lub informacje zamieszczone w czasopiśmie miały związek z Forum CB informowałem o tym w jakimś ze swoich wątków. W tym jednym przypadku założyłem oddzielny temat. Ale widzę, że zapraszając miclesa do rozmowy dokonałem słusznego wyboru skoro co po nie którym z użytkowników wywiad „poparzył ręce” jeszcze przed przeczytaniem.

Nie mam najmniejszego zamiaru nikogo namawiać do zakupu tego czasopisma z takiego czy innego powodu. Jeśli komuś się nie podoba skład, opracowanie czy po prostu nie jest mu z nami po drodze to „wolna wola” Jednocześnie na Forum obowiązuje ta sama „wolna wola” w swobodzie wypowiedzi i za wszystkie serdecznie dziękuję.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Vitez, czy nie bycie targetem czasopisma wyklucza mnie z możliwości dyskusji o nim?
    Wg mnie tak (sid to ładnie ujął w poście #82), ale pewnie Ty wiesz lepiej .

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Dobra, to tak się umówmy.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sądzę, że pank jest jednak targetem tyle, że brak mu odwagi się do tego otwarcie przyznać. :-D

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Sądzę, że pank jest jednak targetem tyle, że brak mu odwagi się do tego otwarcie przyznać. :-D
    Rozgryzłeś mnie. Wjeżdżam też często samochodem w ciemny las, patrzę czy nikogo nie ma, zamykam okna i puszczam sobie diskopolo i papadens.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz nie musiałeś tego pisać. Oglądając Twoje zdjęcia od dawna to podejrzewałem. :-D

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeśli już decydujemy się „chłyty” to mamy ku temu inne możliwości:
    Niezłe. Prezenter pyta o aparat dla amatora na wakacje a gość najpierw proponuje analoga a potem daje wykład o lustrzankach takim językiem że nie tylko prezenter ale pewnie 99% oglądających nie ma pojęcia o czym ten facet gada.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wiesz nie musiałeś tego pisać. Oglądając Twoje zdjęcia od dawna to podejrzewałem. :-D
    ipięćspacji
    Ostatnio edytowane przez pank ; 11-09-2009 o 15:03 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Owszem ten cały wywiad to były niezłe jaja. Mnie ominęło bo był przygotowywany o jakiejś abstrakcyjnej godzinie. Inne pytania dostaliśmy mejlem a zupełnie inne były zadawane na wizji. Nie mniej reklama czasopisma była.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

normalnie komedia
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przeczytałam wywiad. I gazetę też (ale nie od deski do deski). Oto moje przemyślenia:

Sam wywiad - jak każdy inny rodem z licealnej lub studenckiej gazetki. W sumie niewiele z niego zapamiętałam oprócz 1 zdjęcia Miclesa które mi się bardzo spodobało Gwoli ścisłości nie był to jego portret

Ogólnie cała gazeta mi się niestety nie podoba. Kiedyś wzięłam ją do ręki w empiku (zanim wiedziałam, że to Sergiuszowa gazeta) i... zaraz odłożyłam. Nie wyglądała mi profesjonalnie.

Logo nie zachęca, układ graficzny tekstu i zdjecia tak samo... Teksty niestety również - pomijając fakt, że większość jest autorstwa jednej osoby (co by mnie zdziwiło w każdej gazecie), to znalazłam błędy interpunkcyjne i chyba jednego ort. A uważnie nie szukałam.

Artykuł o zdjęciach ślubnych mnie nie zachwycił, nie tyle tekst co zdjęcia. Przepraszam, ale były jak dla mnie po prostu słabe (a na jednym z nich modelka zrobiła niezbyt twarzową minę - gdyby takie moje zdjęcie zostało umieszczone w gazecie chybabym kogoś udusiła. Ja sama od razu skasowałabym takie zdjęcie. Czy modelka widziała ten artykuł?)

Ja niestety nie kupiłabym tego pisma - i myślę, że większość młodzieży także - są przyzwyczajeni do ładnej, czytelnej i profesjonalnej grafiki. Myślę ze warto zatroszczyć się trochę o to pismo od tej strony

I tak podziwiam że Wam się chce tyle rozprawiać o tym sprzęcie, to takie nudy że hej

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów