Strona 322 z 1000 PierwszyPierwszy ... 222272312320321322323324332372422822 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 211 do 3 220 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Też kiedyś odpowiednio wcześniej uzgadniałem co wolno a co nie. Później okazywało się że ktoś inny w tym dniu miał inne zdanie. Jaden pan mówił np. że mogę robić co chcę ale bez lampy, a później inna pani nie pozwoliła wnieść statywu.

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burgumil Zobacz posta
    ja fotografia interesuje sie od 2 tygodni po tym jak zobaczylem swoje zdjecia z slubu pleneru itp kupilem
    canon eos 5 d mark II
    lens 85mm f/1.8 ef usm
    lens ef 24-70mm f2.8 l usm
    lampa speedlight 580 ex II
    karta 8G
    statyw
    planuje w polowie roku 2010 wystartowac z fotografia slubna rodzinnna portretowa itd
    obecnie zapisalem sie do szkoly fotograficznej tak na kilka ms pozatym duzo czytam a od jutra zaczynam praktykowac ze swoim nowym canonem oje pytanie do was to czy mozna zostac profesjonalista w 12ms pozdrawiam piotr republic of ireland
    Brzmi jak kiepska podpucha... O takie teksty podejrzewałbym osoby młodsze od siebie, ewentualnie w moim wieku...

Załóżmy jednak, ze piszesz serio. Czy robiłeś kiedykolwiek zdjęcia? Dla mnie pomysł kupowania takiego sprzętu (jakby nie było - profesjonalnego i drogiego jak...) nie mając żadnego doświadczenia jest pomysłem absurdalnym. Co do zostania profesjonalistą w rok - no, jeżeli okaże się, że masz talent i będziesz pracował... Nie, nie, nie ma szans moim zdaniem, zważywszy na to, że jak już napisałeś, nie umiesz i nie wiesz w tej chwili NIC.

Szerzej niech wypowiedzą się koledzy-profesjonaliści.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jak dla mnie mozna , o ile ma sie jakis sensowny talent do tego , jesli nie to nie ma bata... zreszta i po kilku latach mozna klepac bele co bele klepac wiec coz , powodzenia

aha dobra rada , opanuj sprzet zebys mial go w malym palcu a nie on ciebie
    no comment...

Domyślnie

Pomysl z proca dobry

Burton, moglam sie rzucac w oczy P.S. nie jestem facetem

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

oje pytanie do was to czy mozna zostac profesjonalista w 12ms pozdrawiam piotr republic of ireland
    Nie karmić trolla

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

pytanie do was to czy mozna zostac profesjonalista w 12ms pozdrawiam piotr republic of ireland
    Pachnie mi to marną prowokacją, ale polecam lekturę książki "jak zostać profesjonalistą w 12 ms".
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

ja fotografia interesuje sie od 2 tygodni po tym jak zobaczylem swoje zdjecia z slubu pleneru itp kupilem
    canon eos 5 d mark II
    lens 85mm f/1.8 ef usm
    lens ef 24-70mm f2.8 l usm
    lampa speedlight 580 ex II
    karta 8G
    statyw
    planuje w polowie roku 2010 wystartowac z fotografia slubna rodzinnna portretowa itd
    obecnie zapisalem sie do szkoly fotograficznej tak na kilka ms pozatym duzo czytam a od jutra zaczynam praktykowac ze swoim nowym canonem oje pytanie do was to czy mozna zostac profesjonalista w 12ms pozdrawiam piotr republic of ireland
    Powodzenia !

Domyślnie

chcem to robic i bede zawsze w zyciu bylem konsekwentny jak na moj wiek osiagnelem wiele w zyciu prywatnym a fotografia zainspirowal i oczarowal mnie moj fotograf slubny wierze ze mi sie uda mam ambbicje dobrego nauczyciela w collegu i wiem czego chce od zycia i nie jest to prowokacja dzieki burgumil
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zyys niewiem co to mialo znaczyc nie karmic trola
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zbyt mili i pomocni to nie jestescie
    Ostatnio edytowane przez burgumil ; 10-09-2009 o 22:18 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

fotografia zainspirowal i oczarowal mnie moj fotograf slubny
    A co on Ci odpowiedzial na Twoje pytanie?
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Słuchaj, burgumil, a czy nie za duże cele stawiasz sobie na początek? Może zaczął byś od osiągnięcia sukcesu w jakże wspaniałej i inspirującej dziedzinie, interpunkcji?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 322 z 1000 PierwszyPierwszy ... 222272312320321322323324332372422822 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów