To wstrzymaj się chwilowo z zakupem FF i rób cropem. Jak wpadnie trochę kaski wtedy dokonasz stosownego zakupu![]()
To wstrzymaj się chwilowo z zakupem FF i rób cropem. Jak wpadnie trochę kaski wtedy dokonasz stosownego zakupu![]()
Fakt zdarzają się tacy ludzie czego najlepszym przykładem jest 1Ds Mk3 Janusza Body. Widzę że robisz śluby więc pod koniec roku (jeśli oczywiście będziesz miał klientów czego Ci życzę) Twój 5D może mieć już sporo większy przebieg choć oczywiście nie musi od razu nadawać tylko do regneracji na Żytniej.
to też źle robisz-bo powinieneś go sobie zostawić i mieć jako drugi.już kiedyś pisałem że na 3 aparaty jakie kupiłem używane -dwa na allego (oba coś tam nie halo) trzeci osobiście-wszystko sprawdzałem-też był nie teges-po tygodniu padła migawka...te co ja brałem jednak kosztowały do tysiąca-będziesz ryzykował więcej?
no to i ja zadam kolejne z irytujących pytańjak sądzicie, czy można z powodzeniem używać pierwszej wersji 16-35L zamiast 28 1.8 + UWA a dla ładnego bokehu 50 1.4? wsio na FF.
Panowie, a ja z pytankiem pisze. Z pewnoscia takie pytanie juz sie nie raz pojawilo, ale przyznam sie ze na czytanie 458 stron postow potrzebowalbym bardzo duzo czasuSzybko i na temat: jakie szkla mozecie polecic do slubow robionych niekomercyjnie dla znajomych? Zapinane do crop'a, po glowie chodzi mi 35/2, 28/1.8, 85/1.8 i Tami 17-50, a moze jeszcze cos innego za nie eLkowe pieniadze?
)
najlepszy to tamron 17-50 do tego dokup nissina 622 i masz fajny sprzęt na śluby niekomercyjne
Kit is na szerokie ujęcia, 28 1.8 do większości kadrów i 50/85 1.8 do ciasnych portretów. 430ex. I wsio.