Myślę że nie można być typowym męskim szowinistą i dać wybór, przecież nikt na siłę nie ciągnie przed obiektyw, gdzie wolność i równouprawnienie.
A chłop chciał się tylko dowiedzieć jak ładne zdjęcie zrobić.
Myślę że nie można być typowym męskim szowinistą i dać wybór, przecież nikt na siłę nie ciągnie przed obiektyw, gdzie wolność i równouprawnienie.
A chłop chciał się tylko dowiedzieć jak ładne zdjęcie zrobić.
szkoda że się tak, kurde, nie rozpisujecie w wątkach z poradami dla początkujących...
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
mnie ujęła ta wypowiedź:
Istnieje prawdopodobieństwo, że autorzy prezentowanych pod tym linkiem dzieł wykonywali je bez udziału modelki;-)
Przepraszam za OT.
Jestem zszokowany. Rozumiem LISU, że skoro wymagasz od swojej kobiety, że ona nigdy się przed nikim nie rozbierała, to ty nigdy na inną rozebraną nie patrzyłeś i nigdy nie spojrzysz. No chyba, że to ograniczenie dotyczy tylko kobiet. O ile jestem w stanie zrozumieć zazdrość o aktualną dziewczynę (żonę), to wywlekanie pokazywania się nago zanim się poznaliście lekko mnie dziwi. Mężczyźni wypisujący takie rzeczy w moich oczach są małostkowymi hipokrytami.
Wydaje mi się, że twoje doświadczenie w tej materii jest bardzo ograniczone. Większość kobiet raczej się nie rozbierze przed, jak to ująłeś "byle kim".
Ostatnio edytowane przez Biperek ; 04-09-2009 o 21:11
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Czyli zasłonić mam żaluzje, poczekać na dobre światło na zewnątrz i wtedy wpuścić promyk światła? Ok, zobaczymy jak wyjdzie.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
LISU -to jak podchodzicie z Twoją dziewczynądo do intymności to tylko wasza sprawa i nikomu nic do tego.
Ale wypisywanie takich rzeczy jakie tu właśnie uprawnisz o modelkach pozujących do aktów jest żałosne i żenujące.
Naprawdę aż nieprzyjemnie na samą myśl, ze ktoś jeszcze może taki ciemnogród szerzyć.
sirlukas - pooglądaj sobie akty Ewy Brzozowskiej. Ona chyba sporo pracuje na zastanym i jakie boskie klimaty chwyta!
Ostatnio edytowane przez Kalina ; 04-09-2009 o 21:03 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
... mój zestaw...
Na blogu Ewy http://fotografiaperfectmoment.blogspot.com/ można znaleźć trochę aktów - nie przymierzając w ostatnim wpisie.
Myślę że na początek może ci być łatwiej fotografować nie kompletną nagość, ale jakieś akcenty ciuchowe - typu pas do pończoch, koronkowy biustonosz, pościel w której się turla, etc.
Pkt 8 regulaminu forum