Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: Akt a'la homemade

Dopiero zaczyna
    Miasto
    rzeszów

Domyślnie

Myślę że nie można być typowym męskim szowinistą i dać wybór, przecież nikt na siłę nie ciągnie przed obiektyw, gdzie wolność i równouprawnienie.
    A chłop chciał się tylko dowiedzieć jak ładne zdjęcie zrobić.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

szkoda że się tak, kurde, nie rozpisujecie w wątkach z poradami dla początkujących...
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    szkoda że się tak, kurde, nie rozpisujecie w wątkach z poradami dla początkujących...
    Ale ja jestem początkującym (w aktach).
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    .... przynajmniej jest szanującą się skromną i porządną dziewczyną a nie wyprutą z jakiegokolwiek wstydu łazęgą która rozbiera sie przed byle kim.
    Ja wszystko potrafię zrozumieć, jest naprawdę wielu ludzi myślących w podobny sposób jak Lisu, zadziwiająco wielu, ale tekst o "wyprutych ze wstydu łazęgach" tylko za sam fakt pozowania do aktów, to ostre przegięcie i chamski festyn.
    C-F-K - forever

Domyślnie

mnie ujęła ta wypowiedź:

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    kobiety lubią ostatnio pokazywac sie nago pod pretekstem 'sztuki'.
    Istnieje prawdopodobieństwo, że autorzy prezentowanych pod tym linkiem dzieł wykonywali je bez udziału modelki;-)

Przepraszam za OT.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Jestem zszokowany. Rozumiem LISU, że skoro wymagasz od swojej kobiety, że ona nigdy się przed nikim nie rozbierała, to ty nigdy na inną rozebraną nie patrzyłeś i nigdy nie spojrzysz. No chyba, że to ograniczenie dotyczy tylko kobiet. O ile jestem w stanie zrozumieć zazdrość o aktualną dziewczynę (żonę), to wywlekanie pokazywania się nago zanim się poznaliście lekko mnie dziwi. Mężczyźni wypisujący takie rzeczy w moich oczach są małostkowymi hipokrytami.
    Wydaje mi się, że twoje doświadczenie w tej materii jest bardzo ograniczone. Większość kobiet raczej się nie rozbierze przed, jak to ująłeś "byle kim".
    Ostatnio edytowane przez Biperek ; 04-09-2009 o 21:11
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Miasto
    Caversham

Domyślnie

Czyli zasłonić mam żaluzje, poczekać na dobre światło na zewnątrz i wtedy wpuścić promyk światła? Ok, zobaczymy jak wyjdzie.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

LISU -to jak podchodzicie z Twoją dziewczynądo do intymności to tylko wasza sprawa i nikomu nic do tego.

Ale wypisywanie takich rzeczy jakie tu właśnie uprawnisz o modelkach pozujących do aktów jest żałosne i żenujące.
    Naprawdę aż nieprzyjemnie na samą myśl, ze ktoś jeszcze może taki ciemnogród szerzyć.

sirlukas - pooglądaj sobie akty Ewy Brzozowskiej. Ona chyba sporo pracuje na zastanym i jakie boskie klimaty chwyta!
    Ostatnio edytowane przez Kalina ; 04-09-2009 o 21:03 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum

Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta

sirlukas - pooglądaj sobie akty Ewy Brzozowskiej. Ona chyba sporo pracuje na zastanym i jakie boskie klimaty chwyta!
    O to właśnie chodziło, dziękuję.
    Ewę znam z GoldenLine, jednak Jej strona jest teraz down
    ... mój zestaw...

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na blogu Ewy http://fotografiaperfectmoment.blogspot.com/ można znaleźć trochę aktów - nie przymierzając w ostatnim wpisie.

Myślę że na początek może ci być łatwiej fotografować nie kompletną nagość, ale jakieś akcenty ciuchowe - typu pas do pończoch, koronkowy biustonosz, pościel w której się turla, etc.
    Pkt 8 regulaminu forum

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów