Pokaż wyniki od 1 do 10 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blum Zobacz posta
    Swoja droga jakis czas temu zastanawialem sie nad czyms. Robie prezentacje i chce aby zdjecia poprzez skalowanie przechodzily z jednego do drugiego ale wiadomo, ze skalowanie skaluje wiec powieksza/pomniejsza. Jesli DVD ma ponizej 800/600 to jak zrobic aby przy powiekszaniu nie bylo pixelozy a normalny ladny obraz? Wychodzi na to, ze sie nie da bo chyba zdjecia dodane do prezentacji automatycznie zmniejsza sie do rozmiaru DVD.
    W takim wypadku widzialbym sens nagrania prezentacji w HD na DVD (o ile sie zmiesci)
    Mam nadzieje, ze zrozumiale napisalem bo wstalem prawie przed chwila ;-)
    Ja zawsze do prezentacji ładuję full size a w opcjach sobie ustawiam czy ma być 800/600 (normalne TV) czy też wersja na full HD.Jak sobie przygotujesz wcześniej foty w rozdziałce 800x600 to zrobienie wersji full HD odpada....jakość będzie kiepska.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    Ja zawsze do prezentacji ładuję full size a w opcjach sobie ustawiam czy ma być 800/600 (normalne TV) czy też wersja na full HD.
    Tak jak piszesz ale ustawiajac w opcjach 800/600 jako wyjsciowe DVD program skaluje wtedy zdjecia czy tylko wyswietlany obraz. Jesli to ostatnie to byloby chyba ok, poniewaz zdjecie na pelnym ekranie na DVD mialoby te niecale 800/600 i po powiekszeniu rowniez (bez interpolacji) :>

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    Ja zawsze do prezentacji ładuję full size a w opcjach sobie ustawiam czy ma być 800/600 (normalne TV) czy też wersja na full HD.Jak sobie przygotujesz wcześniej foty w rozdziałce 800x600 to zrobienie wersji full HD odpada....jakość będzie kiepska.
    Normalne TV w PAL ma rodzielczośc 720x576 a w NTSC 720x480. Więc zdjęcia 800x600 zawsze będa skalowane w dół.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów