Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Domyślnie

a ja zaproponuje ten program Wondershare Flash Gallery Factory mysle ze to naprawde niezly kombajn choc niestety nie jest darmowy
    FOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIE

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terenowiec Zobacz posta
    ProShow Gold odpada, gdyż niestety nie można go tradycyjną metodą kupić w Polsce, a i jest chyba problem z polską wersją. Szkoda, bo ponoć jest dobry!
    Jak zrobisz na nim 3-4 prezentacje to instrukcja jest niepotrzebna. Niestety w Polsce nikt nim nie handluje, ale to może nawet dobrze.

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

Domyślnie

Ulead Video Studio
    Jest w polskiej wersji językowej.
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    ...już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...
    Każdy ma to, na co go stać i co jest w danym momencie potrzebne.

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...

Ja własnie mialem fajna prezentacjw zrobiona w Proshow ktora dzialal dość dlugo w necie a dzisiaj jak chcialem uruchomic to mowi ze wystapil bład na stonie (pomijajac to ze niedawno wyszla nowa wersja tego programu)

Dopiero zaczyna Awatar dzideku
    Miasto
    Szczecinek

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Ja własnie mialem fajna prezentacjw zrobiona w Proshow ktora dzialal dość dlugo w necie a dzisiaj jak chcialem uruchomic to mowi ze wystapil bład na stonie (pomijajac to ze niedawno wyszla nowa wersja tego programu)
    Ja jednak jestem za Ulead Video Studio znam i mam ten programik w wersji PL (jest prosty w obsłudze) robiłem nim kilka prezentacji dodając właśnie opisy, muzykę i takie tam różne bajery:-D Polecam go

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzideku Zobacz posta
    Ja jednak jestem za Ulead Video Studio znam i mam ten programik w wersji PL (jest prosty w obsłudze) robiłem nim kilka prezentacji dodając właśnie opisy, muzykę i takie tam różne bajery:-D Polecam go
    Z tego co widzialem UVS nie potrafi wygenerować prezentacji html, wiec nie dla mnie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Program do prezentacji zdjęć w formie filmu DVD

Witam, mam 500 zdjęć z których chciałbym zrobić prozentacje która będzie działała na DVD. Szukam do tego odpowiedniego programu, ale mam tylko dwa życzenia, aby ten program umożliwiał dodane podkładu muzycznego i żeby zdjęcia były wyświetlane bez czarnych pasków po bokach (np. Aby tło stanowiła czarnobiała fotografia wyświetlanego zdjęcia, a na niej w ramce dopiero zdjęcie kolorowe rzeczywistych wymiarów)
    Pro Show Gold odpada, ponieważ nie ma opcji aby zastosować efekt wyświetlania zdjęcia do więcej niż jednego zdjęcia...

Czekam na wasze propozycje...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów