A ja już nigdy u niego nic nie kupię. Miałem o pana Towersa "nowy"obiektyw za ponad 3000 (24-105L) i lampę błyskową. Obiektyw miał wady optyczne (wielkie aberracje) oraz trzaskała stabilizacja obiektywu. Ale działała. Sam obiektyw był totalnie mydlany. W serwisie Canona stwierdzili że jest to praktycznie nie do naprawy. Pan Towers nie był zainteresowany jakąkolwiek pomocą w tej kwestii W mailu stwierdził że to normalne że ten obiektyw "amberuje"!!!.Co to za słowo? Na szczęście udało mi się pozbyć tego sprzętu. Dostając od niego paragon (niemiecki) sprzedawca umywa ręce bo nie masz dowodu że to od niego kupiłeś. Jeżeli trafisz na dobry egzemplarz to możesz być zadowolony i go chwalić. Ale jak będzie coś nie tak to jesteś udupiony i martw się sam. Mało tego pan Towers wpisał do rachunku błędny numer obiektywu! (pomylił 9 z 3) przez co miałem problemy w serwisie. Jeżeli to ten sam Towers z pod Krotoszyna to nie polecam. W kontakcie osobistym już wydał mi się trochę niepoważny. Lepiej dołożyć i kupić sprzęt w sprawdzonym sklepie i mieć święty spokój. Dodam że w zakupionej u tego pana lampie 580 EX po roku zaczął szwankować palnik. Nie wiem zkąd on bieże sprzęt ale coś mi się tu nie podoba. Nie chcę nikogo oczerniać, ale ja się zawiodłem nie tylko sprzętem , ale i postawą sprzedawcy(czytaj zlewka).Zreszta sądząc po błedach ortograficznych w niektórych aukcjach tego jegomościa w sumie postawa i poziom sprzedawcy mnie już nie dziwą. Mogą sobie pisać niektórzy że go znają osobiście, ale moje doświadczenia są jak najbardziej negatywne. Ale decyzja należy oczywiście do kupującego. Nie polecam. Tomek.