Strona 44 z 77 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Domyślnie

Ja kupiłem u Piotra 2x body . 4x obiektyw , 1x lampę i parę innych duperel , gościu spoko , na telefon zawsze oddzwoni , pogada i DORADZI co jest rzeczą bardzo ważną.Następne zakupy też u Niego.( zakupów dokonałem w lutym i marcu )

Dopiero zaczyna Awatar slawpl

Domyślnie

Dolaczam do grona zadowolonych z zakupow u Towersa

Sprawa sie troche ciagnela, no ale dostepnosc i ceny obecnie nie sprzyjaja ;\ Najpierw 50/1,4. Dzisiaj odebralem 30/2 i 85/1,8. Mialo byc 28/1,8 ale nie dostal w normalnej cenie, a 2,5 tys to nie dam Szybko sprawnie zadzialal i szkla dzisiaj do mnie dotaly Pewnie jak cos bede za gotowke kupowal w przyszlosci to ponownie bedzie to wlasnie u Niego :-D
    Ostatnio edytowane przez slawpl ; 19-06-2009 o 19:58

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Chciałem u niego kiedyś kupić szkiełko Canon 18-200 wraz z filtrem. Po zapytaniu na privie szybko otrzymałem odpowiedź, że będzie je mieć w najbliższym czasie od zestawu 40D. Odpisałem, że spokojnie poczekam na kolejnego maila informującego o cenie, sposobie zakupu, dostawie i etc (sprzedawca poinformował mnie, że może mi polecić kogoś innego godnego zaufania, który ma to szkło "od ręki" - odpowiedziałem, ze chcę kupić obiektyw u niego i mi się nie spieszy) i że będę czekać cierpliwie na dalsze informacje. I tak czekam do dnia dzisiejszego. Najprawdopodobniej temu TIP-owi moja oferta gdzieś „uciekła pomiędzy palcami” i później już o niej chyba zapomniał. Jestem jednak mu wdzięczny, że dzięki takiej postawie nie kupiłem u niego obiektywu, z którego w perspektywie nie byłbym jednak zadowolony. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - zapomnieć jednak każdy może. Chociaż z drugiej strony w mojej pamięci ten "nieudany" zakup mi pozostał.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Jago - szczerze naprawde zapomniałem o tym zamówieniu i Przepraszam ze nie doszło do jego sfinalizowania. W tej chwili tez nie potrafie sobie przypomniec kiedy to było, wiem ze to zadne usprawidliwienie ale zawsze dobrze jest do mnie zadzwonic jest to najlepsza forma kontaktu (biarac pod uwage fakt ze w jednej rozmowie mozna odpowiedziec na szereg pytan) i wówczas żadko kiedy zapominam o jakims zobowiązaniu , ale najlepiej po przeprowadzonej rozmowie napisac miela na adres ivy10@gazeta.pl tam informacja o zamowieniu mi nie ucieknie( pilnuje je żona ) wystarcza 2 zdania o tym co ma byc i na kiedy . Na forum ze wzgledu na czeste czyszczenie skrzynki czasami cos przez przypadek usune.

Pozdr.
    tow
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 22-06-2009 o 13:45

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Jago - szczerze naprawde zapomniałem o tym zamówieniu i Przepraszam ze nie doszło do jego sfinalizowania. W tej chwili tez nie potrafie sobie przypomniec kiedy to było, wiem ze to zadne usprawidliwienie ale zawsze dobrze jest do mnie zadzwonic jest to najlepsza forma kontaktu (biarac pod uwage fakt ze w jednej rozmowie mozna odpowiedziec na szereg pytan) i wówczas żadko kiedy zapominam o jakims zobowiązaniu , ale najlepiej po przeprowadzonej rozmowie napisac miela na adres ivy10@gazeta.pl tam informacja o zamowieniu mi nie ucieknie( pilnuje je żona ) wystarcza 2 zdania o tym co ma byc i na kiedy . Na forum ze wzgledu na czeste czyszczenie skrzynki czasami cos przez przypadek usune.

Pozdr.
    tow
    Domyślam się, że po prostu zapomniałeś o tym zamówieniu i nie robię też z tego powodu żadnego problemu, gdyż każdemu może się zdarzyć. Jak już napisałem mogę jedynie Tobie podziękować, gdyż nie kupiłem obiektywu z którego w późniejszej perspektywie czasu nie byłbym zadowolony. W każdym razie wrócę jeszcze do Ciebie jak będę chciał kupić coś szerszego - na razie nie mam na to cashu. Pozdrawiam.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Moj kolejny zakup zakonczony pozytywnie. Tym razem oslona do kita i 430 EX II dla znajomej. Wszystko ok.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 25-06-2009 o 13:17
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Domyślnie

Canon 70-200 F/2.8 L IS
    Canon 17-55 F/2.8 IS
    Tamron SP AF 10-24 mm
    jeszcze jakaś drobnica

W czwartek wpłaciłem pieniądze na konto a w piątek cieszyłem się jak dziecko ;-)
    To był mój trzeci zakup u Towersa - nie długo będzie kolejny :-)

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Canon 18-55 IS - do szkła zapomniano dorzucić gwarancję, ale po telefonie i kilku dniach otrzymałem ją poleconym.

Canon 35/2
    Canon 430EX II - szkiełko i lampę zamawiałem przedwczoraj; już dzisiaj miałem okazję je wypróbować, a test bojowy będą miały w sobotę

Żeby nie było tak przyjemnie to muszę wspomnieć o jednym i w zasadzie jedynym negatywie. Otóż 29/06 miałem 50zł z abonamentu, a po 2 rozmowach z Towersem została mi tylko 1 złotówka Chyba napiszę o zwrot albo jakiś rabat przy następnych zakupach
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Coś już napisał

Domyślnie

Kolejny raz dokonałem zakupów u Towersa. Jak zwykle wszystko w porządku. Tylko tym razem Towers pokazał, że jest honorowym gościem. Wielki plus za to.

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Otóż 29/06 miałem 50zł z abonamentu, a po 2 rozmowach z Towersem została mi tylko 1 złotówka Chyba napiszę o zwrot albo jakiś rabat przy następnych zakupach
    o rany, ja na paliwo wydalem jakies 300zl zeby wszystko zalatwic osobiscie ;-)
    Oczywiscie jak tradycja nakazuje, napisze ze wszystko bardzo ok i polecam

Strona 44 z 77 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów