Również ponownie polecam
Zakup C580EXII - zero problemów i szybka realizacja
Również ponownie polecam
Zakup C580EXII - zero problemów i szybka realizacja
A ja zarekomenduję Toversa w nieco dziwny sposób, bo...nic u Niego nie kupiłem (narazie) ;-) Planowałem zakupy u Toversa ale tak wyszło, że sprzęt którego potrzebowałem był niedostępny. Spytałem nieco zrezygnowany "To kogo byś polecił?" i nieco zaskoczony dostałem kilka konkretnych rekomendacji i namiarów na innych sprzedawców! Jeśli dołożyć do tego świetny kontakt i miłą rozmowę, to mamy sprzedawcę idealnego :-) :-) Jakby wszyscy mieli takie podejście do handlu i obsługi klienta to by było świetnie.
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Towers dziękuję za kolejne szkiełko![]()
85mm F 1.8
Wszystko super jak zawsze
Zamówiłem jednego dnia , przyszło nastepnego
...TOWERS JEST NAJLEPSZY...
...Kolejne zamówienie to będzie w końcu coś szerokiego pod FF tylko co ?
Pozdrawiam ...
Privilege /Adam
To bylo moje pierwsze zamowienie u Towersa, chociaz wymienialem z nim wiadomosci wielokrotnie.
Jakos tak jednak zawsze bywalo, ze taniej/lepiej/latwiej bylo mi kupowac sprzet poza Polska, tym razem dzieki sprzyjajacemu kursowi walut, kupowanie w Polsce mialo najwiekszy sens :-)
Moge tylko powielic to co pisalo juz wiele osob w tym watku - bardzo dobry kontakt, dotrzymywanie slowa, super pakowanie i ogolnie wszystko ok!
Szczegolnie ze okres przedswiateczny i dla wszystkich sprzedawcow, to najbardziej pracowity czas w roku :-)
..dopisze sie do grona zadowolonych klientow Towersa..swietny i szybki kontakt, oparty na konkretach..troska o klienta i przesylke nie tylko do czasu odbioru sprzetu, ale i po czasie danym na jego testowanie..robilem mase zakupow internetowych szczegolnie w UK..ale nigdzie nie spotkalem sie z tak wysokim standartem uslug..moge ze spokojem zarekomendowac tego czlowieka, jako uczciwego sprzedawce..zakup 5d mk II u Towersa to byla czysta przyjemnosc..pozostaje mi tylko zyczyc innym uzytkownikom tak gladko przeprowadzonych transakcji..pozdrawiam
Ja rowniez dolaczam do grona zadowolonych klientow. Wczesniej kupowalem sprzet u pewnego sprzedawcy na allegro. Natomiast TOWERS to jednak inna klasa!zamowilem szkielka oslony i drobiazgi, wszystko pieknie zapakowane, wzorowy kontakt. Sprzecik smiga ze hej, bez problemow z FF/BF.
Serdecznie polecam i Pozdrawiam![]()
A ja mam canona...
Z jakiego powodu jego konto na allegro zawiesili?
Też u niego kupowałem i jest rewelka.
Towers wyjaśnił to na 31 stronie tego wątku. Teraz znajdziesz go jako Foto-ivy na allegro.
W sobotę odebrałem od niego 17-55/2.8 IS. Szybko sprawnie po prostu rewelacja.
400D+60D+17-55/2.8 IS+50/1.8+Tamron 55-200+100/2.8L Macro+430EX
Jako kolejny zadowolony klient pozwolę sobie napisać, że Towers wzorowo zrealizował moje dwa zamówienia. Dodatkowo, powiem tylko tyle, że zaufałem mu wyłącznie na podstawie wpisów w tym wątku i się nie zawiodłem. Naprawdę zasługuje na miano Super Sprzedawcy!
Dołączam do grona zadowolonych klientów, kupiłem u Towersa canona 40 D
W czwartek późnym wieczorem zamówiłem w sobotę był już u mnie:-)
Był to mój pierwszy zakup, nie długo Towers znowu na mnie zarobi.