Strona 35 z 77 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tychy

Thumbs up

Również ponownie polecam
    Zakup C580EXII - zero problemów i szybka realizacja

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

A ja zarekomenduję Toversa w nieco dziwny sposób, bo...nic u Niego nie kupiłem (narazie) ;-) Planowałem zakupy u Toversa ale tak wyszło, że sprzęt którego potrzebowałem był niedostępny. Spytałem nieco zrezygnowany "To kogo byś polecił?" i nieco zaskoczony dostałem kilka konkretnych rekomendacji i namiarów na innych sprzedawców! Jeśli dołożyć do tego świetny kontakt i miłą rozmowę, to mamy sprzedawcę idealnego :-) :-) Jakby wszyscy mieli takie podejście do handlu i obsługi klienta to by było świetnie.
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Coś już napisał

Domyślnie Super sprzedawca

Towers dziękuję za kolejne szkiełko
    85mm F 1.8
    Wszystko super jak zawsze
    Zamówiłem jednego dnia , przyszło nastepnego
    ...TOWERS JEST NAJLEPSZY...
    ...Kolejne zamówienie to będzie w końcu coś szerokiego pod FF tylko co ?
    Pozdrawiam ...
    Privilege /Adam

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

To bylo moje pierwsze zamowienie u Towersa, chociaz wymienialem z nim wiadomosci wielokrotnie.
    Jakos tak jednak zawsze bywalo, ze taniej/lepiej/latwiej bylo mi kupowac sprzet poza Polska, tym razem dzieki sprzyjajacemu kursowi walut, kupowanie w Polsce mialo najwiekszy sens :-)
    Moge tylko powielic to co pisalo juz wiele osob w tym watku - bardzo dobry kontakt, dotrzymywanie slowa, super pakowanie i ogolnie wszystko ok!
    Szczegolnie ze okres przedswiateczny i dla wszystkich sprzedawcow, to najbardziej pracowity czas w roku :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Domyślnie

..dopisze sie do grona zadowolonych klientow Towersa..swietny i szybki kontakt, oparty na konkretach..troska o klienta i przesylke nie tylko do czasu odbioru sprzetu, ale i po czasie danym na jego testowanie..robilem mase zakupow internetowych szczegolnie w UK..ale nigdzie nie spotkalem sie z tak wysokim standartem uslug..moge ze spokojem zarekomendowac tego czlowieka, jako uczciwego sprzedawce..zakup 5d mk II u Towersa to byla czysta przyjemnosc..pozostaje mi tylko zyczyc innym uzytkownikom tak gladko przeprowadzonych transakcji..pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja rowniez dolaczam do grona zadowolonych klientow. Wczesniej kupowalem sprzet u pewnego sprzedawcy na allegro. Natomiast TOWERS to jednak inna klasa! zamowilem szkielka oslony i drobiazgi, wszystko pieknie zapakowane, wzorowy kontakt. Sprzecik smiga ze hej, bez problemow z FF/BF.

Serdecznie polecam i Pozdrawiam
    A ja mam canona...

Coś już napisał Awatar violinman23
    Miasto
    Lubelskie

Domyślnie

Z jakiego powodu jego konto na allegro zawiesili?
    Też u niego kupowałem i jest rewelka.
    Pozdrawiam wszystkich miłośników fotografii!
    Moje gnioty.
    Mam Canona, kilka szkieł i lornetkę

Domyślnie

Towers wyjaśnił to na 31 stronie tego wątku. Teraz znajdziesz go jako Foto-ivy na allegro.
    W sobotę odebrałem od niego 17-55/2.8 IS. Szybko sprawnie po prostu rewelacja.
    400D+60D+17-55/2.8 IS+50/1.8+Tamron 55-200+100/2.8L Macro+430EX

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Thumbs up

Jako kolejny zadowolony klient pozwolę sobie napisać, że Towers wzorowo zrealizował moje dwa zamówienia. Dodatkowo, powiem tylko tyle, że zaufałem mu wyłącznie na podstawie wpisów w tym wątku i się nie zawiodłem. Naprawdę zasługuje na miano Super Sprzedawcy!

Domyślnie

Dołączam do grona zadowolonych klientów, kupiłem u Towersa canona 40 D
    W czwartek późnym wieczorem zamówiłem w sobotę był już u mnie:-)
    Był to mój pierwszy zakup, nie długo Towers znowu na mnie zarobi.

Strona 35 z 77 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów