Plącze się to niemiłosiernieWolę PS/2 ^^
Plącze się to niemiłosiernieWolę PS/2 ^^
Dzięki za info. Mam tylko jedno pytanie - da się to zamocować na statywie itd? A dokładniej - czy ta kostka mocowana pod lampą ma spodem jakieś mocowanie? Mam blendę California Sunbounce z Flashbracketem który pozwala na montaż lampy na stopce jak w aparacie albo poprzez gwint statywowy. Posiada ten kabel coś takiego?
woyd. ten sklep InFoto to wogóle jakieś nieporozumienie. taki kabel kupiłem u nich z 1,5 miesiąca temu. jak sie okazało nie przenosi automatyki. kilku innych kupujących również miało problem. a sklep ma to gdzieś i widąć że nadal beztrosko handluje bublem zamiast wycofac wadliwy produkt. pewnie beda sprzedawać aż upchną całą partię nieświadomym nabywcom .
do tego niezmiennie twierdzą że kabel przenosi automatykę. Szkoda że te miłą cechę traci po wysłaniu towaru do klienta
dodam że na zwrot gotówki czekałem miesiąć i dopiero solidny opier...ol sprawił że gotówkę zwrócili. Na plus to że żwrócili łącznie z kosztmi odsyłki do nich wadliwego kabla. Aż dziw bierze że nadal to próbują komuś opchnąć.![]()
Ostatnio edytowane przez Canion ; 26-08-2009 o 17:04
Kimi powiedz prosze ile cm ma ten Twoj kabel bez jakiegokolwiek rozciagniecia??? taki luzem??
To co kupiłeś to oryginał, bez żadnych wątpliwości. Ale lepiej to kupic o 50 złotych taniej u Chińczyka albo kupić u Chińczyka wersję krótką za 50-60 złotych i wymienić kabel na oczywiście zwykły sterowniczy bo sprężynki nigdzie w tym kraju nie znajdziesz. Taki zestaw wyniesie Cie, jak sam polutujesz około 70 złotych.
Trzeba jedynie uważać przy rozkręcaniu wtyczki która montuje się na puszce, jest tam mała sprężynka do blokowania zatrzasku.
A jest tyle żył ile potrzeba?