Strona 35 z 48 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 478

Wątek: jak przedłużyć off-shoe do 2-3m. ?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Plącze się to niemiłosiernie Wolę PS/2 ^^

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Plącze się to niemiłosiernie Wolę PS/2 ^^
    Fakt trochę się plącze, ale nie chciało mi się bawić w przedłużanie oryginału.

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmi Zobacz posta
    Ja kupiłem ten kabel, na prawdę dobra jakość wygląda jak oryginał tyle, że dłuższy.
    http://www.allegro.pl/item714357328_...non_oc_e3.html
    Dzięki za info. Mam tylko jedno pytanie - da się to zamocować na statywie itd? A dokładniej - czy ta kostka mocowana pod lampą ma spodem jakieś mocowanie? Mam blendę California Sunbounce z Flashbracketem który pozwala na montaż lampy na stopce jak w aparacie albo poprzez gwint statywowy. Posiada ten kabel coś takiego?

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uzależniony

Domyślnie

woyd. ten sklep InFoto to wogóle jakieś nieporozumienie. taki kabel kupiłem u nich z 1,5 miesiąca temu. jak sie okazało nie przenosi automatyki. kilku innych kupujących również miało problem. a sklep ma to gdzieś i widąć że nadal beztrosko handluje bublem zamiast wycofac wadliwy produkt. pewnie beda sprzedawać aż upchną całą partię nieświadomym nabywcom .
    do tego niezmiennie twierdzą że kabel przenosi automatykę. Szkoda że te miłą cechę traci po wysłaniu towaru do klienta
    dodam że na zwrot gotówki czekałem miesiąć i dopiero solidny opier...ol sprawił że gotówkę zwrócili. Na plus to że żwrócili łącznie z kosztmi odsyłki do nich wadliwego kabla. Aż dziw bierze że nadal to próbują komuś opchnąć.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 26-08-2009 o 17:04

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Dzięki za info. Mam tylko jedno pytanie - da się to zamocować na statywie itd? A dokładniej - czy ta kostka mocowana pod lampą ma spodem jakieś mocowanie? Mam blendę California Sunbounce z Flashbracketem który pozwala na montaż lampy na stopce jak w aparacie albo poprzez gwint statywowy. Posiada ten kabel coś takiego?
    Tak, ta kostka z pod lampy ma gwint od dołu 1/4 cala, więc śmiało to można wkręcić np szybkozłaczkę.

Domyślnie

Kimi powiedz prosze ile cm ma ten Twoj kabel bez jakiegokolwiek rozciagniecia??? taki luzem??

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmi Zobacz posta
    Ja kupiłem ten kabel, na prawdę dobra jakość wygląda jak oryginał tyle, że dłuższy.
    http://www.allegro.pl/item714357328_...non_oc_e3.html
    To co kupiłeś to oryginał, bez żadnych wątpliwości. Ale lepiej to kupic o 50 złotych taniej u Chińczyka albo kupić u Chińczyka wersję krótką za 50-60 złotych i wymienić kabel na oczywiście zwykły sterowniczy bo sprężynki nigdzie w tym kraju nie znajdziesz. Taki zestaw wyniesie Cie, jak sam polutujesz około 70 złotych.
    Trzeba jedynie uważać przy rozkręcaniu wtyczki która montuje się na puszce, jest tam mała sprężynka do blokowania zatrzasku.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    ...bo sprężynki nigdzie w tym kraju nie znajdziesz...
    Znajdziesz bez problemu, chociażby na Allegro. Nadaje się do tego np. kabel mikrofonu radia CB (są nawet wersje o długości ponad 1.5 m).
    EOS + Speedlite

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A jest tyle żył ile potrzeba?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A jest tyle żył ile potrzeba?