niekoniecznie micles, niekoniecznie![]()
niekoniecznie micles, niekoniecznie![]()
ja zrozumialem to tak samo jak micles, troszeczke zaszczuliscie chlopaka, a intencje miał dobre, też myślałem o takim układzie z proboszczem, jezeli Młodzi nie mają żadnego fotografa to lepiej zeby mieli jakiekolwiek fotki niż żadne. Pozdrawiam![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Jeżeli młodzi nie zatrudniają fotografa to znaczy, że zdjęcia będzie robił "wujek fotograf" czyli jakieś fotki będą mieli (często całkiem niezłe).
MMMHHHMMM
Ja ze swoim sprzętem czasami nie wyrabiam jakościowo, a co dopiero wujek z kitowcem z ławki
nvm, EOT. Napisałem co wiedziałem.
BTW, kiedyś jak jeszcze nie miałem żadnego punktu zaczepnego, to chciałem co sobotę łazić i patrzeć czy para nie ma żadnego fotografa i jakby nie miała, to bym się pytał czy nie chcą zdjęć TFP. Wygrało jednak lenistwo, a później sprawa rozwiązała się sama.
hehe, chodziło mi głównie o praktykę, przecież sama się nie znajdzie xD Micles jako pierwszy mądry skumał o co chodzi. Miałem tylko taki pomysł z tym foceniem ale widzę że się nie spodobał ;p trudno, trzeba próbować dalej!![]()