Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: [fish2004] Portret / Człowiek

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

dla mnie 3 jest iscie mistrzowska. tak wlasnie - mistrzowska, nie boje sie tego slowa. pasuje mi w nim wszystko, nawet to, ze nie jest super jakosci. ma w sobie taki niesamowity prawdziwy ladunek emocjonalno-spoleczny, ze az chce mi sie na to zdjecie patrzec

1 miala byc niby zabawna, bo w lustrze widac biust? wyszlo sztucznie bardz, a 2 mimo, ze ma byc urocza, to tez jest taka jakas podrobkowa.

ale 3 jest WOW. sadze, ze mozesz isc dalej w tym kierunku podgladania ludzi ze swojego otoczenia i uchwytywania ich w takich codziennych, badz niekoniecznie sytuacjach

keep on photing :P

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    niesamowity prawdziwy ladunek emocjonalno-spoleczny
    Co ma? Rozwiń to, bardzo jestem ciekaw o czym wogóle mówisz...

Niestety w trzecim zdjęciu jak i w pozostałych nie widzę nic interesującego.
    Ciemne, brzydko oświetlone, nieostre. Drugie to albumowy strzał.

Cytat Zamieszczone przez fish2004 Zobacz posta
    Są bardziej eksperymentami niż przemyślanym portretami, bo wtedy jeszcze nic nie wiedziałem o fotografii. Dopiero od dwóch dni zabieram się za teorie
    to dlaczego nas męczysz
    poczekamy, wtedy coś pokaż :-P

Cytat Zamieszczone przez fish2004 Zobacz posta
    jak zainstalować „akcje” ściągnięte z sieci ?? Bo mi jakoś się nie udaje :/
    Jak to robisz?
    Wrzuć plik ATN do folderu photoshopa - \Presets\Actions i już. Wydaje mi sie że to wystarczy i pojawią się w menu. Zresetuj PSa jeśli był włączony podczas kopiowania atn do folderu, żeby program zauważyl zmianę.
    Ostatnio edytowane przez MarcinG ; 18-07-2009 o 20:49

Zablokowany

Domyślnie

to dlaczego nas męczysz
    poczekamy, wtedy coś pokaż
    Troche głupie podejście, po to powstawiał zeby sie nauczyć, samą teorią tego nie wychwyci, cenne wskazówki bardziej doświadczonych są w cenie

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zasady publikacji zdjęć na forum Nasze fotografie
    6. Zdjęcia muszą być starannie wybrane i realizować podany w tytule temat, a także wpisywać się w kategorię podforum (np.: Sport / Akcja) - moderatorzy mają prawo przenosić źle umieszczone wątki. Jeśli, w wyniku dyskusji, użytkownik chce pokazać inne swoje fotografie, nie realizujące podanego tematu, powinien je umieścić w swoim wątku na forum "Galerie użytkowników". Tam też należy publikować efekty pierwszych prób wykonywania zdjęć nowym sprzętem, zdjęcia towarzyskie ze zlotów itp.
    Cytat Zamieszczone przez Frugo Zobacz posta
    Troche głupie podejście, po to powstawiał zeby sie nauczyć, samą teorią tego nie wychwyci, cenne wskazówki bardziej doświadczonych są w cenie
    ale to nawet z regulaminem działu nie jest zgodne :-P
    w każdym razie czekam na następne zdjęcia, pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów