Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 80

Wątek: sigma 50mm 1.4 EX prośba o ocene ostrośi

Zablokowany

Domyślnie

słuchaj-zrób lasce fote z 3 metrów i dopiero porównuj-a nie z minimalnej odległości gdzie Go jest na 5 cm i całkiem możliwe że przy tendencji sigmy-wyostrzył na front

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    słuchaj-zrób lasce fote z 3 metrów i dopiero -a nie z minimalnej odległości gdzie Go jest na 5 cm i całkiem możliwe że przy tendencji sigmy-wyostrzył na front
    no oki ale cos ostrego musialo wyjscna fotce . nie wazne czy oczy czy wolosy czy jeszcze cos innego. a pozatym wydaje mi sie ze oczy sa w GO. lecz ostrosc i tak w prownaniu do 85 1.8 pozostawia wiele do zyczenia
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Zablokowany

Domyślnie

ale pięćdziesiątka uwypukla-a jak sigma ma FF ?
    najlepiej walnij jakiejś lasce seszyn i pochwal sie rezultatami.dla mnie 1.4 jest trudniejsze do opanowania od 1.8

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

mnie sie wlasnie wydaje, ze ta sigma na front focus i panie na portrecie jest juz w bokeh.
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
    mnie sie wlasnie wydaje, ze ta sigma na front focus i panie na portrecie jest juz w bokeh.
    no wlasnie ma minimalny bf. Wlasnie wracam z seriwisu. Obiektyw zostal zakwalifikowany do wymiany ze wzgleu na niska rozdzielczosc. Takze Panowie trafilem na taka sigme 50 1.4 ktora miala taka ostrosc w GO jak niektore w bokeh ))
    pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jak już dostaniesz nowy obiektyw to wstaw jakąś fotkę byśmy mogli porównać stary do nowego
    Canon 40d, Canon 50d, Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, Canon EF 85mm f/1.8 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 135mm f/2 L USM, Canon EF 300mm f/4 L USM, Canon EF 24mm f/1.4 L II USM, trochę filtrów B&W, statyw Manfrotto 055 XPROB, głowica Markins Q-Ball M10, Canon Speedlite 580EX II, STO-FEN, Lumiquest Softbox, Lumiquest FXtra, Manfrotto 681B + głowica Manfrotto 234RC

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koperchemik Zobacz posta
    Jak już dostaniesz nowy to wstaw jakąś fotkę byśmy mogli stary do nowego
    niestety kolejny obiektyw tez mydło.
    sam sprzedawca cyfrowe był zaskoczony.
    nawet go nie zabierałem.
    po weekendzie ma przyjść kolejna sztuka do przetestowania...
    pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    Wlasnie wracam z seriwisu. Obiektyw zostal zakwalifikowany do wymiany ze wzgleu na niska rozdzielczosc.
    Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    sam sprzedawca cyfrowe był zaskoczony.nawet go nie zabierałem.
    po weekendzie ma przyjść kolejna sztuka do przetestowania...
    I tak się powinno dbać o klientów i pozyskiwać nowych. Owszem, lepiej jak wszystko pracuje bezbłędnie, ale w myśl starego przysłowia, dopiero w szkodzie widać komu zależy na kliencie a przez to budowaniu wizerunku firmy, a komu na szybkiej sprzedaży. Chociaż sprzętu firmy S nie mam to brawa dla serwisu i dystrybutora/ sprzedawcy. Fajnie macie w 3city!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    I tak się powinno dbać o klientów i pozyskiwać nowych. Owszem, lepiej jak wszystko pracuje bezbłędnie, ale w myśl starego przysłowia, dopiero w szkodzie widać komu zależy na kliencie a przez to budowaniu wizerunku firmy, a komu na szybkiej sprzedaży. Chociaż sprzętu firmy S nie mam to brawa dla serwisu i dystrybutora/ sprzedawcy. Fajnie macie w 3city!
    Zartujesz? Kolega zamiast robic zdjecia i cieszyc sie z zakupu biega i wymienia obiektyw na dokladnie tak samo spartolony, majac nadzieje, ze jak przyjdzie nastepny (jedyny) to akurat trafi sie znosny egzemplarz..Nie widze w tym nic godnego polecenia..
    CANON EOS 40D z dodatkami

Zablokowany

Domyślnie

a może istnieje jakaś inna dystrybucja ? coś jakby II klasa jakości ? i mam takie pytanie-gdzie trafiają te "zepsute" szkła-na śmietnik,recykling,czy do innego sprzedawcy ?

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów