kurna dlaczego wypuszczają nową 35L jak ja właśnie kupiłem tą obecną?? :-P
I co oznacza "in the fall"? że niby w końcu tego roku? hmm jak tak to nie tak źle bo zanim wejdzie do sprzedaży u nas to będzie pewnie za rok :-P
kurna dlaczego wypuszczają nową 35L jak ja właśnie kupiłem tą obecną?? :-P
I co oznacza "in the fall"? że niby w końcu tego roku? hmm jak tak to nie tak źle bo zanim wejdzie do sprzedaży u nas to będzie pewnie za rok :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Do systemu micro4/3...jakie 17mm 2.8![]()
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
To nowy aparat systemowy z mozliwoscia wymiany obiektywow, format u43, czyli ogniskowa mnozysz x2, zeby porownac do FF, OLYMPUS ma oficjlanie podac szczegoly 15, czy 16 czerwca:
http://43rumors.com/ft4-olympus-e-p1...iew-not-exact/
http://43rumors.com/olympus-pen-e-p1/
A wspomniane szklo to jedno z dwoch z jakimi ma byc na poczatku sprzedawana puszka.
Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 07-06-2009 o 22:40
Pozdrawiam!
ahaa juz myslalem.... ze canon sie odmulil i zlapal kontakt z rzeczywistoscia...
No wiem, wiem ale od dawna się o tym mówi w związku z brakiem dostępności obecnego 35L. Co prawda od niedawna wrócił. Pocieszam się też tym, że nawet jeżeli wyjdzie to będzie kosztował mniej więcej tyle co 24mkII czyli horrendalnie dużo :-P Ale może obecny by staniał... brrr koniec! Mam to gdzieś xD to szkło i tak jest genialne :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Lepiej napiszcie, dlaczego nie można kupić Canon EOS 5D Mark II – w Internecie widzę „od ręki”, ale ja wolałbym dokonać zakupu u sprzedawcy, do którego mam całkowite zaufanie w Kielcach – wszystko u niego kupowałem.
Ostatnio dzwonie i mówię, przygotuj mi 5D Mark II z gipem, a on SĄ TRUDNOŚCI, BRAK NA MAGAZYNACH.
PS. Zaznaczam, że sprzedawca jest bardzo sumienny.
Pozdrawiam.
A 24L II juz od dawna na calym swiecie niedostepne - to co - wersje III szykuja?
Jakies pol roku temu na rumorsie pisali o nowym 1Ds IV... caly czas czekam
Przeciez wiadomo, ze 35L i 135L musza sie doczekac swoich nastepcow bo tylko one zostaly z tych popularnych prime'ow, tylko pytanie kiedy a w przypadku 135L czy warto cos poprawiac -moze IS...?![]()
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 08-06-2009 o 16:43