www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
www.pbase.com/arra
Z centralnym krzyżowym to chyba wiele puszek tak ma. Choćby 20D już tak miała i chyba też dla szkiłem od f4?
Mnie ciekawi precyzja podwójnie krzyżowego, ale co tam...narazie nie zmieniam puszki..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jestem pod wrażeniem Twoich pełnych opinii na temat puszki, która nawet nie wiadomo czy istnieje w głowach chłopaków z Canona![]()
Ostatnio edytowane przez allxages ; 30-08-2009 o 18:23 Powód: Automerged Doublepost
Obyś miał rację. Niestety już 15Mpix na cropie w wydaniu Canona jest baaardzo cienkie i trzeba bardzo uważać na co się naświetla. Myslę, że w 7d będzie jeszcze gorzej i nominalne 18MPix bedzie do użytku tylko przy niskich ISO, natomiast dla szumofobów będą jakieś sRAW-y.
www.pbase.com/arra
bo ta puszki powinna się nazywać 60D i koniec. w ogóle nie rozumiem dlaczego ma być 7D, bo wtedy co będzie w 60D? a nie wierze ze zamkną serie xxD bo to totalnie bezsensu z punktu marketingowego (chociaz posiadanie jednocyfrowca to tez chwyt marketingowy).
tak wiec jak dla mnie to 60D bedzie jakas totalna porazka bo nie moga dac tego samego co do tego niby 7D. a skoro tak, to 7D bedzie w cenie 5dmkII co ma sens. z jednej strony entry-level FF z kiepska reszta, z drugiej strony ultimate APS-C. kto co woli. tak to widze.