Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: 450d dla początkującego + kilka pytań

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Komm Zobacz posta
    Dziwię się tylko po co Ci torba?
    Kiedyś myślałem tak samo i kupiłem torbę ,która mi dzisiaj leży w szafie.
    Kupiłem malutki zgrabny plecak i na moje wędrówki górsko-rowerowe jak Ty nie ma lepszego rozwiązania.Polecam osobiscie.
    Z plecakiem dobry pomysł,ale nie zawsze da się zastosować.Jak ja na przykład jadę z rodzinką na wczasy to muszę dzwigać na plecach cały bandżaj dla 4 osób,a ten drugi plecak z aparatem to musiałbym chyba już nosić z przodu na piersiach.
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrewjohn Zobacz posta
    Z plecakiem dobry pomysł,ale nie zawsze da się zastosować.Jak ja na przykład jadę z rodzinką na wczasy to muszę dzwigać na plecach cały bandżaj dla 4 osób,a ten drugi plecak z aparatem to musiałbym chyba już nosić z przodu na piersiach.
    kupilem torbe/biodrowke, gdyz wygodniej sie w tym chodzi. a w razie czego moge wlozyc tez do plecaka (mam gorski/rowerowy).

znalazlem u kumpla w szafie obiektyw tamrona 70-210 bodajze 4.0-5.6... jakis stary klamot plastik... nadaje sie to do czegos oprocz maczugi na zlodzieja?
    chociaz chyba to ma inna srednice bagnetu... albo raczej to chodzi o srednice (fi) obiektywu a nie bagentu. na chlopski rozum canony powinny i chyba maja takie samo mocowanie
    wiec od bidy mam jakiegos zooma:P bo kumpel nie uzywa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k201244 Zobacz posta
    kupilem torbe/biodrowke, gdyz wygodniej sie w tym chodzi. a w razie czego moge wlozyc tez do plecaka (mam gorski/rowerowy).

znalazlem u kumpla w szafie obiektyw tamrona 70-210 bodajze 4.0-5.6... jakis stary klamot plastik... nadaje sie to do czegos oprocz maczugi na zlodzieja?
    chociaz chyba to ma inna srednice bagnetu... albo raczej to chodzi o srednice (fi) obiektywu a nie bagentu. na chlopski rozum canony powinny i chyba maja takie samo mocowanie
    wiec od bidy mam jakiegos zooma:P bo kumpel nie uzywa
    zobacz czy jest do Canona EF (pasuje, ale jakość obrazu może być "taka-se") czy do Canona FD (nie pasuje, nie opłaca się szukać przejściówki). To jest obiektyw z autofokusem?
    Fotograf platoniczny

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    zobacz czy jest do Canona EF (pasuje, ale jakość obrazu może być "taka-se") czy do Canona FD (nie pasuje, nie opłaca się szukać przejściówki). To jest obiektyw z autofokusem?
    jestem teraz w pracy i nie moge wszystkiego sprawdzic. Ale z tego co pamietam to mial podpiete to szklo do jakiegos eosa analogowego. I ma na pewno autofokus... +oslone antysloneczna. Chociaz wydaje mi sie ze to jakies stare plastikowe szklo. Aha udalo mi sie podpiac je do body wiec dziala hehe

tylko pytanie o jakosc tego szkla?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k201244 Zobacz posta
    tylko pytanie o jakosc tego szkla?
    ale jestes pewien, że to nie Tamron 70-300 f/4.5-5.6 ?
    zdravki.
    Fotograf platoniczny

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    ale jestes pewien, że to nie Tamron 70-300 f/4.5-5.6 ?
    zdravki.
    dalbym sobie reke uciac ze to 70-210... ale sprawdze jeszcze bo nie chce bez lapki biegac

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

sprawdzilem ---> tamron AF 80-210 mm F/4.5-5.6 278 DE for Canon AF

Uprawnienia umieszczania postów