Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-05-2009 o 13:17
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Szkoda, że nie wszystkie... http://cpn.canon-europe.com/content/...S_oil_spots.do
Ja mam do dziś 2 kropki i mam je gdzieś. Po wyjęciu z pudełka i przestrzeleniu okazało się, że chlapie... Nawet o tym pisałem, ale wiadomo ile Ds-ów m3 jest na forum?
Pisali o tym koledzy z forum dpreview we wrześniu 2008 a aparat kupiłem w październiku.
Pierwsze kropy wyczyściłem sam, ale potem znów pojawiły się 2 i już nie miałem siły gmerać w nowym sprzęcie... Zwykłe czyszczenie zostawia smugi, bo to olej a nie paproch.
Jak na Żytniej wyczyszczą mi aparat od ręki na miejscu to może podjadę, ale jak mam zostawiać to niech się walą...Tylko strach dawać im do ręki taki sprzęt z DWOMA kropeczkami...
Beznadziejne jest to, że Canon udaje idiotę, że nie wie o co chodzi i dopiero po pół roku robi akcję... ŻENADA.