Pewnie, że znam osobiście, trzymałem też w rękach niejedną fajną rzecz. Przecież inaczej nie pisałbym tego wszystkiego.
Jak się cofniesz parę lat do tyłu, to pokazywałem na CB zrobione przeze mnie rawy z pierwszego 5D jeszcze przed oficjalnym ogłoszeniem, że coś takiego w ogóle będzie w sprzedaży.
Chodzi mi tylko o to, żeby parę osób miarkowało swoje wypowiedzi. Naprawdę nie zawsze można napisać czy pokazać wszystko, co by się chciało. A po ostatniej akcji, gdy Arek myślał, że wypuszczą to, co miał a wypuścili coś gorszego i nikt nie zostawił na nim suchej nitki, to pewnie nie będzie chciał się z niczym wychylać.
A co do Bonka, to przecież on nigdy nie krył, że to tylko rysowanka. Więco o jakiej wiarygodności Bonka piszesz?
Jarek
A niech Corwin ma te zabawki i bawi się nimi na zdrowie. Tylko z faktu, że Corwin coś tam posiada i czasami coś na ten temat powie nie wynika zupełnie nic.
Żartujemy z niego, bo sobie zasłużył, tylko w przeciwieństwie do Ciebie nikt z żartujących nie używa prostackich sformułowań typu "obszczymury". Dlatego nie baw się w jego adwokata, bo Twój brak kultury osobistej niepotrzebnie może być wiązany z osobą Bogu ducha winnego Corwina.
A jak dla mnie to Corwin dużo zyska, jeśli już więcej nie będzie opowiadał o "cudach" Canona, które się potem zamieniają w odgrzewane kotlety.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jak to zabawnie brzmi w ustach człowieka, który zwykł obrażać osoby, z którymi nie zgadza się w dyskusji.
Ostatnio edytowane przez konrad ; 15-05-2009 o 09:40 Powód: Automerged Doublepost
po prostu ludzie wylewają swoje frustracje spowodowane premierami ukochanej firmy
za politykę marketingową Canona obwiniają bogu ducha winnego Corwina, który pisał co pisał raczej w dobrej wierze i pewnie odrobinę ryzykując, bo na pewno nie powinien puszczać farby
chciał zrobić kolegom dobrze ale jego chęci nie były tożsame z chęciami firmy Canon
nikt tego postępowania Corwina chyba nie docenił
a ponabijać się w necie to zawsze fajnie i można się poczuć jak u siebie w piaskownicy
drzemy łacha i jest cool
nie można też lekceważyć czynnika zazdrości, że to akurat jakiś Corwin a nie ja jestem testerem : )
koniec końców chyba każdy na miejscu Corwina więcej by farby nie puścił
Ostatnio edytowane przez josif ; 15-05-2009 o 09:52
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Nie sądzę. Jak Canon wypuści "wypasione" 60D to Nikon da D400 jeszcze bardziej wypasione. Seria xxD Canona była zawsze troszkę niżej niż seria Dxxx Nikona. I pewnie krzywdy sobie nie będą robić konkurując bezpośrednio.
O przepraszam paru by się znalazło8).
Prawdą jest też, że na pewno kilka osób lepiej się poczuło jak to co napisał Corwin okazało się czym innym niż ujrzało światło dzienne. Ot taka ludzka przywara - nie zawsze martwimy się niepowodzeniami innych. No i pewnie Corwin też wyciągnął dla siebie z tego lekcję.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
moja intencja bynajmniej nie bylo nabijanie sie z Corwina - szanuje tego wirtualnego (niestety) dla mnie goscia. smieszy mnie po prostu, ze Canon po roku od premiery 5d mkII wypusci puszke, ktora wedlug Corwinowych zrodel miala byc wlasnie nastepca piatki. Tyle, ze teraz doda gripa i powie, ze to osmy cod swiata, z technologia 'never seen before', nowy 1d mark ilestam. wnioski sam sobie kazdy moze wyciagnac.
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
problem w tym że z punktu widzenia biznesu Canon postąpił właściwie, bo choć dał coś poniżej oczekiwań wielu ludzi, klienci rzucili się na puszkę pomimo jej absurdalnej ceny