Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 95

Wątek: Foto-Tronik - opinie

Początki nałogu

Domyślnie

Ciekawe, Foto-Tronik ma wlasny sprzet do kalibracji Canona ?
    A moze oddaja na Zytnia i powiekszaja koszt o marze :-)

radoskur2
    Guest

Domyślnie

Mój Olympus wrócił dokładnie po 14 dniach roboczych jak obiecała mi Pani z Olympusa - naprawa zryczałtoana (czyli jeden grzyb co się popsuło) 524zł wraz z wysyłką w obie strony. Aparat dziala cacy. Co najlepsze odesłali mi stare części i nie ma ani sladu KOROZJI jak to powiedział zakłamany kierownik fototronika. Radzę z dala omijać tą firmę a już szczególnie wysyłkowo bo walą w ch*** niemiłosiernie. Mam nadzieje, że kiedys im bokiem wyjdzie to cwaniactwo i nabijanie ludzi w butelkę.

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endo Zobacz posta
    Nie chciałem pozbywać się aparatu na 2 tygodnie, a także byłem ciekaw alternatywy dla Żytniej, więc oddałem 350d na czyszczenie i ewentualną kalibrację AF do Foto-Tronika. Pierwsze wrażenie ok, Panie przyjmujące sprzęt co prawda nie bardzo chyba się znają, ale dzwonią do technika na miejscu i obchodzą się ze sprzętem ostrożnie. Koszt podano mi 300pln (faktycznie trochę tak 'z palca'), odbiór ma nastąpić najpóźniej w nadchodzący piątek (aparat zostawiłem w poniedziałek). Nie czytałem wcześniej tego wątku, więc tym chętniej napiszę opinię po odbiorze.
    I jak wrażenia?
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Foto-tronik Zobacz posta
    Witam Forumowiczów. Niestety jestem zmuszony napisać kilka słów w sprawie Tech-foto. Nie muszę chyba komentować, że powyższa wiadomość jest napisana przez pracownika Tech-foto - każdy to widzi - nowy user, reklama serwisu i antyreklama konkurencji - typowe. Czuję się jednak w obowiązku ostrzec użytkowników Canon'ów oraz innych marek przed Tech-foto - firmą nieautoryzowaną - serwis jest własnością siostry byłego, zwolnionego niedawno dyscyplinarnie za kradzież pracownika Foto-tronik'a - Dominika G. który okradł firmę, został złapany na gorącym uczynku i po zgłoszeniu całej sprawy na Policji, obecnie sprawą zajmuje się Prokuratura. Tak - piszę to z całą odpowiedzialnością - Ostrzegam więc przed Tech-foto. Jak widać bezczelność ich pracowników nie zna granic - żeby się wybić oczerniają Foto-tronik'a pisząc o nieuczciwości z nazwą Tech-foto - to także stary pomysł naszego serwisu - pan. Dominik G. oprócz kradzieży narządzi i części do aparatów, użył także nazwy działu naszej firmy stosując ją jako nazwę swojej firmy - Tech-foto. W międzyczasie próbował także zastraszyć zarząd Foto-tronik'a nasyłając bandytę i próbując wyłudzić pieniądze. Przykre, ale prawdziwe - zaznaczam, że piszę ta informację z całą odpowiedzialnością - nie jako czcze pomawianie firmy Tech-foto lecz jako ostrzeżenie dla Forumowiczów.
    Życzę udanych zdjęć i aby złodzieje trzymali się z dala od Państwa sprzętu.

z poważaniem

Michał Zawadzki
    Prezes Foto-tronik
    No z tym poważaniem to bym nie przesadzał, wywlekając takie brudy. I jeszcze zaznacza, że pisze to "z całą odpowiedzialnością". Coś takiego to chyba nawet na Żytniej nie mogłoby się zdarzyć... A w maglu - i owszem! Żurawia, to kolejna po Żytniej ulica w Warszawie, którą będę omijał gdy będę miał aparat przy sobie.

Pozdrawiam, (ale nie Pana Prezesa!)
    Dunhil
    Ostatnio edytowane przez dunhil ; 07-05-2009 o 21:02

awygo
    Guest

Domyślnie

Właśnie dzisiaj odebrałem z Foto-Tronika 580 EX. Palnik dokonał żywota. Jest O.K. Wymiana trwała 1 dzień. Brawo! Żytnia wymiękła - proponowali 10 dniowy termin.
    Jedynie ta cena: 350zł trochę mnie rozłożyła. Ale najważniejsze, że szybko. Pewnie na Żytniej za ekspres zapłaciłbym 3 x więcej.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez awygo Zobacz posta
    Właśnie dzisiaj odebrałem z Foto-Tronika 580 EX.
    Jest O.K. Wymiana trwała 1 dzień. Brawo! Żytnia wymiękła -
    Pewnie na Żytniej za ekspres zapłaciłbym 3 x więcej.
    to juz jest nuuuuudne i zenujace.. znowu "nowy user zadowolony z serwisu"

czy wy myslicie ze to forum ogladaja rasowi idioci ?? numer stary, oklepany i zawsze przynoszacy piszacemu odwrotny skutek od zamierzonego..

ja podziekuje z gory za taki "serwis"

awygo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    to juz jest nuuuuudne i zenujace.. znowu "nowy user zadowolony z serwisu"

czy wy myslicie ze to forum ogladaja rasowi idioci ?? numer stary, oklepany i zawsze przynoszacy piszacemu odwrotny skutek od zamierzonego..

ja podziekuje z gory za taki "serwis"
    Nigdy nie byłeś nowy? A jaki to Twoim zdaniem MNIE miało przynieść skutek? Skoro nuuuuudne, to po kiego piszesz?
    Znowu stary wyga, który nie wie co to jest ISO.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Nigdy nie byłeś nowy? A jaki to Twoim zdaniem MNIE miało przynieść skutek?
    tobie żaden, serwisowi - "pozytywna" opinie.. posty chwalace serwisy na ktore ktos narzeka, piosane przez nowych userow - nie, to WCALE nie jest podejrzane

Skoro nuuuuudne, to po kiego piszesz?
    bo mi wolno, bo mam taki kaprys, bo nic Ci do tego :wink:

Znowu stary wyga, który nie wie co to jest ISO.
    skad ty sie gosciu urwales?? co ma piernik do wiatraka

awygo
    Guest

Domyślnie

Ależ oczywiście! Podejrzane! Może powinieneś odpocząć... Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy. A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"? Ten post jest wyrazem podziękowania za szybką naprawę flesza. Obiecałem to Paniom z Foto-Tronika.
    Dotarło? Ech... nie spodziewałbym się...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy.
    rob co chcesz - nie obraz sie ale watpie czy kogokolwiek twoja decyzja obchodzi poza toba samym ;-) .. a co do drugiej czasci - to ja zjechalem zytnia ze do ****, ze dlugo i drogo

A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"?
    ja tu nie gospodarze - nie wiem skad ci to do glowy przyszlo..

Ten post jest wyrazem podziękowania za szybką naprawę flesza. Obiecałem to Paniom z Foto-Tronika.
    kup im jeszcze kwiatki i czekoladki za to ze ci za kase lampe naprawili ;-) .. a na przyszlosc poczytaj sobie ile bylo sytuacji, ze serwis/sklep zakladal nowe konto i sam stawal w swojej obronie

Dotarło? Ech... nie spodziewałbym się...
    co moge powiedziec - kazdy mierzy swoja miara

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów