Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 95

Wątek: Foto-Tronik - opinie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

aha, z mojej strony EOT

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez awygo Zobacz posta
    Ależ oczywiście! Podejrzane! Może powinieneś odpocząć... Jestem tu nowy i być może pozostanę przy tym statusie, bo na codzień zajmuję się fotografowaniem, a nie psioczeniem na serwisy. A komu pomogły Twoje wypociny, "gospodarzu"?
    To się zajmij dalej fotografowaniem. Na psioczenie nie masz czasu a na odpyskowywanie na zarzuty masz czas?
    Jak Cię fora internetowe nie obchodzą bo nie masz na to czasu, to i czyjeś zarzuty na Twój temat nie powinny Cię obchodzić, tym bardziej jeśli masz czyste sumienie. Tak więc rzeczywiście - koniec tematu proszę.

awygo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak Cię fora internetowe nie obchodzą
    To nie tak. Czytam, chociaż nie pisałem do tej pory. Bo nie miałem żadnych ISTOTNYCH doświadczeń z serwisami Canona. Z prostej przyczyny: fotografowałem w większości Minoltami.
    Teraz, kiedy mam cyfrówkę Canona (między innymi dzięki lekturze tego Forum), wszystkie Wasze opinie na temat serwisów są dla mnie wyjątkowo cenne. Wierzcie mi, że z duszą na ramieniu zaniosłem lampę do serwisu. I naprawdę jestem im wdzięczny za szybką naprawę, bo to była pożyczona lampa. Musiałem ją oddać właścicielowi sprawną.
    Nie sądziłem, że mój post zostanie tak odebrany. Ale mam nadzieję, że teraz moje intencje są już jasne.

Kubak82, nie obrażaj się za "gospodarza": w końcu to Ty nazwałeś mnie "gościem"
    Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Ale miejcie też na uwadze to, jak czuje się człowiek wrzucony do jednego worka z oszustami.

Sztama?

tomhagen
    Guest

Domyślnie

24.06 wysłany obiektyw do Foto-Tronika kurierem. 29.06 piszą że przyjęli zlecenie. Jutro już 03.07 i ani widu ani słychu o jakiejkolwiek diagnozie a gdzie tu czas na naprawę i odesłenie... 10.07 lecę za granicę i coś mi się wydaje że bez obiektywu. ŻAL....

ixxl
    Guest

Domyślnie

No coz, fototronik to taki....dziwny serwis. Aparat odeslali mi z ta sama usterka z jaka wyslalem, z tym ze za "naprawe" zaplacilem 260 zeta. Poszedl znowu na reklamacje i coz sie okazalo, otoz odbior aparatu to nie jest przyjecie. Przyjecia dokonaja w ciagu kilku najblizszych dni (pani nie potrafila skonkretyzowac slowa "kilku") i wtedy w ciagu 3 dni roboczych dokonaja diagnozy :/. Bylo wieeeele innych kwiatkow po drodze, jak bede mial chwile to opisze, bo to naprawde wola o pomste do nieba. Mam jeszcze 2 lustra z BF do regulacji, ale az sie boje u nas robic. Jak nie uda mi sie do Niemiec przekazac to z jednym zaryzykuje na Zytniej. Nad nastepnym Canonem mooocno sie zastanowie, wlasnie ze wzgledu na serwis....

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ixxl Zobacz posta
    Nad nastepnym Canonem mooocno sie zastanowie, wlasnie ze wzgledu na serwis....
    to kup fuji bo sądząc po opiniach w necie nikon i sony mają jeszcze gorsze
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

ixxl
    Guest

Domyślnie

Znajomy na nurkowisku zalal Olympusa. Po 10 dniach otrzymal sprawny. Mozna ?.....mozna. Kwestia rzetelnosci i solidnosci.

Uzależniony

Domyślnie

Potrzebuję oddać 40D na kalibrację AF. Czy ktoś to może robił w fototroniku? Podana przez nich cena jest atrakcyjna, ale zastanawiam się czy nie lepiej oddać aparatu na Żytnią (oni z kolei nie odpisują na maile, więc jeszcze nie wiem ile sobie zażyczą)?

Chyba, że ktoś zna inne miejsce w PL gdzie są to w stanie zrobić (najchętniej Kraków)?
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Chyba, że ktoś zna inne miejsce w PL gdzie są to w stanie zrobić (najchętniej Kraków)?
    Tutaj zapytaj: http://fotoserwis.krakow.pl/index.php
    Nie wiem czy odpowiadają na maile ale telefon odbierają ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony

Domyślnie

Dzięki za info, pytałem na Czapskich, ale nie kalibrują AF - nie mają do tego oprogramowania.

Dostałem odpowiedź z Żytniej - cena ta sama co w Fototroniku.
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów