Pamietam Twoje problemy sprzed prawie roku, tam byla cala puszka Pandory: FF/BF, szumy, poruszone zdjecia na statywie, hot piksele, luzy i odglosy w obiektywie itd.
Bardzo podobne problemy miala uzytkownica s.p. AnitaKraft, ktora tez chyba przeszla na Nikona, bo znikla.
Nie zrozum mnie zle; ja nie mam zadnych pretensji do Ciebie, cos tam bylo na rzeczy, kto pyta nie bladzi, tylko nie moglem rozgryzc o co wlasciwie chodzilo. Ciagle nie rozumiem i mnie to gnebi, bo jeden-dwa egzemplarze to a jakze, ale szesc?
Moj 450D z kitem i roznymi innymi slojami dziala bez zarzutu.
Też mnie to zastanawia co było z tym egzemplarzami które miałem. Może po prostu za dużo oczekiwałem od tego sprzętu. Ale z drugiej strony kontaktowałem się wiele razy z supportem Canona, przesyłałem mi zdjęcia testowe zrobione według ich wytycznych i za każdym razem sugerowali abym zgłosił się do serwisu na kalibrację (dotyczyło to chyba 3 czy 4 aparatów).
Mój także. Chyba kolega XGrzesX miał w tym przypadku życiowego pechagdyż w inny racjonalny sposób nie umiem wytłumaczyć jego przypadku
Najważniejsze, że jest zadowolony z tego co ma teraz, bo o to w tym wszystkim chodzi
Tak się dziwnie składa, że i mi podobne sugestie się nasuwają![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-04-2009 o 09:55 Powód: Automerged Doublepost
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L