Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: 450d źle ostrzy?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XGrzesX Zobacz posta
    A ja gorąco odradzam ten aparat w połączeniu z obiektywem kitowym. Przetsestowałem 6 takich kompletów i wszystkie miały problem z AF. W końcu kupiłem Nikona D90 z obiektywem 18-105mm i skok jakościowy jest OGROMNY.

Słaba ta prowokacja.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Słaba ta prowokacja.
    To nie była prowokacja tylko moja dobra rada. Sporo straciłem nerwów z tym 450d ...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Pamietam Twoje problemy sprzed prawie roku, tam byla cala puszka Pandory: FF/BF, szumy, poruszone zdjecia na statywie, hot piksele, luzy i odglosy w obiektywie itd.

Bardzo podobne problemy miala uzytkownica s.p. AnitaKraft, ktora tez chyba przeszla na Nikona, bo znikla.

Nie zrozum mnie zle; ja nie mam zadnych pretensji do Ciebie, cos tam bylo na rzeczy, kto pyta nie bladzi, tylko nie moglem rozgryzc o co wlasciwie chodzilo. Ciagle nie rozumiem i mnie to gnebi, bo jeden-dwa egzemplarze to a jakze, ale szesc?

Moj 450D z kitem i roznymi innymi slojami dziala bez zarzutu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Pamietam Twoje problemy sprzed prawie roku, tam byla cala puszka Pandory: FF/BF, szumy, poruszone zdjecia na statywie, hot piksele, luzy i odglosy w obiektywie itd.

Bardzo podobne problemy miala uzytkownica s.p. AnitaKraft, ktora tez chyba przeszla na Nikona, bo znikla.

Nie zrozum mnie zle; ja nie mam zadnych pretensji do Ciebie, cos tam bylo na rzeczy, kto pyta nie bladzi, tylko nie moglem rozgryzc o co wlasciwie chodzilo. Ciagle nie rozumiem i mnie to gnebi, bo jeden-dwa egzemplarze to a jakze, ale szesc?

Też mnie to zastanawia co było z tym egzemplarzami które miałem. Może po prostu za dużo oczekiwałem od tego sprzętu. Ale z drugiej strony kontaktowałem się wiele razy z supportem Canona, przesyłałem mi zdjęcia testowe zrobione według ich wytycznych i za każdym razem sugerowali abym zgłosił się do serwisu na kalibrację (dotyczyło to chyba 3 czy 4 aparatów).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta

Mój także. Chyba kolega XGrzesX miał w tym przypadku życiowego pecha gdyż w inny racjonalny sposób nie umiem wytłumaczyć jego przypadku Najważniejsze, że jest zadowolony z tego co ma teraz, bo o to w tym wszystkim chodzi

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Słaba ta prowokacja.
    Tak się dziwnie składa, że i mi podobne sugestie się nasuwają
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-04-2009 o 09:55 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów