Strona 76 z 85 PierwszyPierwszy ... 26667475767778 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

jakrysz
    Guest

Domyślnie

krzylo! Kup "se" sx1 zrób zdjęcia budynków, zdjęcia ludzi robione z dużym zoomem i rozmytym tłem, w pomieszczeniach przy sztucznym świetle, zdjęcia z maksymalnym zoomem, spakuj, uploaduj, i obejrzyj. Wszystko to prosto z aparatu i bez obróbki. Nie zapomnij zajrzeć do Biedronki, może te zdjęcia już tam są. Koniecznie razem z tymi uszkodzonymi egzemplarzami. Z choinki się urwałeś?

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakrysz Zobacz posta
    Nie zapomnij zajrzeć do Biedronki, może te zdjęcia już tam są. Koniecznie razem z tymi uszkodzonymi egzemplarzami. Z choinki się urwałeś?
    u ha ha ;-)
    Dobre, dobre ;-)

Poszukaj w necie, moze np.: http://www.flickr.com/search/?s=int&q=SX1+urban&m=text
    Tu jakies postacie z rozmytym tlem: http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=619194

Ale nie ma gwarancji, ze bez obrobki, ani ze naprawde SX1 (w przypadku flickr'a).
    Pozdrawiam!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Hej nie gniewajcie się, nie prosiłem o fotki bo mi sie chce, tylko dla dobra forum! Aparaty służą do robienia zdjęć, więc zdjęcia są najważniejsze. I brakuje w necie tych prosto z aparatu w pełnej rozdzielczości.
    Jerry_R - te zdjęcia z rozmytym tłem to z D20, jest exif.
    Ostatnio edytowane przez krzylo ; 10-04-2009 o 02:33

Uzależniony

Domyślnie

http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=619194 - te zdjęcia są z 20D w Exif'ie jest tak napisane.

andriusza
    Guest

Domyślnie

I tym miłym akcentem, życzę Wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego na te Święta Wielkanocne!!!

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Oby tylko ten caly SX1 nie okazal sie produkowany z wada fabryczna:
    Jak do tej pory jeden forumowicz zglosil ze przy wlaczaniu czesto blokuje sie obiektyw i trzeba kilka razy wlaczyc i wylaczyc zanim sie wlaczy aparat poprawnie
    Ja zglaszam ze mam to samo jako drugi.........dzieje sie tak samo.......a dzis jeszcze kumpel potwierdzil to u siebie w SX1, ma dokladanie to samo, blad obiektywu przy wlaczniu.
    A czy ktos z Was ma taki problem ze swoim SX1 lub SX10?
    Pozdrawiam
    ps. u mnie niby tak sie stalo po update firmware , ale pozostali z tego co wiem nic nie updatowali.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    ps. u mnie niby tak sie stalo po update firmware , ale pozostali z tego co wiem nic nie updatowali.
    Ten forumowicz o którym pisałeś, też wgrał nowy firmware..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No to co zrobic zeby odzyskac poprzednie?

szkoda bo ten RAW na nowym naprawde niezle wyglada.......

rainlow
    Guest

Domyślnie

U mnie, szczęśliwie, takiej wady nie ma.
    Włączam, wyłączam często i bez wyżej opisanych problemów.

Jedyna wada to sporadycznie odwrócony obraz we wizjerze, to zapewne błąd na złączu obracanego ekranu.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rainlow Zobacz posta
    Jedyna wada to sporadycznie odwrócony obraz we wizjerze, to zapewne błąd na złączu obracanego ekranu.
    Ale co ma wizjer do obracanego ekranu..?
    Jeśli chodzi Ci o to, że obraz na wyświetlaczu się obraca (przy zmianie jego położenia) to może być włączona funkcja "odwróc obraz" (czy jakos tak) w menu..:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 76 z 85 PierwszyPierwszy ... 26667475767778 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów