Cytat Zamieszczone przez bishop Zobacz posta
Nie jestem pewien ale wydaje mi się że na ostatnim meczu ekstraklasy na którym fociłem widziałem go z C300 2.8 i markiem 3.
No to musiałeś naprawdę blisko podejśc, żeby zobaczyć oznaczenie na korpusie..:-) W inny sposób, zabijcie mnie, ale jedynek nie rozpoznaję (może tylko po wielkości wyświetlacza, przycisku "SET" na tylnej ściance, albo zmieniającym się nieco kształcie obudowy pryzmatu):-)

W Fotojokerze, faktycznie sprzedawcy są kumaci i pomimo, że nadal próbują wcisnąć to, czego nie chcemy, to orientują się w temacie, jesli zadamy pytanie:-)

Cytat Zamieszczone przez szarlatan Zobacz posta
jeśli zacznę z nim rozmawiać zgodnie z moją wiedzą i przekonaniem... popatrzy jak na idiotę i wróci do poprzedniego sklepu po Soniaka. Po dwudziestu takich akcjach dziennie każdy by odpuścił.
Oczywiście, tu się z Toba zgodzę. Ale jednak potwierdzasz, że zdarzają się klienci, którzy wiedzą czego chcą, albo szukają osprzętu do wybranego już systemu. Do takiego klienta powinno być "nieco" inne podejście, a nie wciskanie zoomu Nikkora pod inny system..

Podrawiam