Strona 24 z 152 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    .
    po ósme - jak nie masz szkoły foto to u nas zażądali jakiegokolwiek kwitu o szkoleniu - najlepiej tego z Kurii (to nie żart)

T
    Mój znajomy dzis otrzymał pozytywna decyzje na dofinansowanie bez żadnej szkoły foto czy tez jakiegokolwiek kursu foto.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay24h Zobacz posta
    Mój znajomy dzis otrzymał pozytywna decyzje na dofinansowanie bez żadnej szkoły foto czy tez jakiegokolwiek kursu foto.
    Mój też - ale to o tym kursie miła pani zasugerowała żeby dać bo "lepiej wygląda" że się już niby coś robiło w tym względzie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

To widać znająca się na rzeczy. Na szczeście w Katowicach chcieli tylko portfolio dokumentujące umiejętności.
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    To widać znająca się na rzeczy. Na szczeście w Katowicach chcieli tylko portfolio dokumentujące umiejętności.
    hehe, serio?? to chyba łatwiej kwitek z kurii niż porządne portfolio
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

No możliwe
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Artrus to u Ciebie maja bardzo duze wymagania co do wniosku.

Co do srodkow wlasnych , mi facet kazal pisac to co sam chce wlozyc w firme a nie co mam.

Jak widac , kazdy urzad co innego wiec o to czy w takiej formie ta lista jest ok to trzeba isc z wnioskiem na brudno i przedlozyc go do sprawdzenia.

Tez nie musialem dokladnie opisywac jaki mam sprzet kupic a tym bardziej gdzie mial bym go kupic.
    no comment...

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Ciekawe, że zasady przyznawania dotacji są różne. W tarnowskim PUP dopuszczają przeznaczenie maksymalnie 4 tys. na zakup samochodu. Poza tym sam na dniach składam wniosek i już wiem, że:
    - teraz już nie 17 tys. a 15...
    - zakupy za dotację powinny być dobrze uzasadnione,
    - muszą być dokonane w ciągu 30 dni od przyznania środków,
    - trzeba mieć pod nie "podkładki" - fakturę proforma, ofertę handlową czy co tam jeszcze można uzyskać od sprzedawcy,
    - trzeba się spieszyć, bo zapewne niebawem z puli Ministerstwa Pracy zaczną wypłacać "zapomogi" dla bezrobotnych, którzy spłacają kredyty we frankach i kurek z kasą na otwierane działalności może zostać przykręcony.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie zostanie przykrecony bo jakim cudem ? To jest kasa unijna , maja pule do wydania , wiec zadne zapomogi nie maja na to wplywu bo dostali by po *upie pewnie.

Dziwne ze macie 15 czy tam 17 tysi , owszem bylo 15 ale dlatego ze byla 5 krotna wartosc sredniego a teraz jest 6 krotna i nieco sama srednia wzrosla , stad 18.5k

A urzad kazdy ma inne zasady przyznawaia , czesc z nich jest podstawa , a reszta ustala sam urzad , ba w urzedy w jednym miescie moga miec inne zasady wiec pytac sie o wszystko najlepiej w urzedzie !
    no comment...

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Przeciętne miesięczne wynagrodzenie w IV kwartale 2008 r. - 3.096,55 zł
    Wysokość przyznanych bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej nie może przekroczyć 6 – krotnej wysokości przeciętnego wynagrodzenia. 3096x6=18576.

Domyślnie

blum i w zabrzu dokładnie tyle jest

Strona 24 z 152 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów