Z Toffic'owych:
1,2 (chyba najbardziej mi się podoba), no i 9 też ok.
Z Toffic'owych:
1,2 (chyba najbardziej mi się podoba), no i 9 też ok.
Toffic... 1,2,4,7.... nie wyswietlaja sie![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
dla mnie nr 8 jest super, mam pytanie- jak miales ustawiony balans bieli?
Dzięki, hmm... balansem bieli w takich warunkach jakie mieliśmy w ogóle się nie przejmuję (strata czasu tam na miejscu). Nad balansem popracowałem w Lightroomie, robiłem oczywiście w RAWach.
edit:
Aha jeszcze jedno, rzeczywiście innym nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia? Chyba rzeczywiście jedyne co pewne to imageshack.
Ostatnio edytowane przez Toffic ; 15-03-2009 o 13:46
To moze zaczniemy sie na kolejny raz umawiac co? Jest szansa ze na czerwiec sie uda..![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Widze, ze nareszcie się udało zrobic Katowice by night
co nastepne? cementownia w Będzinie?
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Nie wiem czy wspominałem czy nie, ale Będzin dostał trochę kasy z funduszy unijnych i zamierza cementownię "opieczętować" czy w inny sposób zagospodarować. Będzie to pewnie oznaczało wystawienie plakietki - zakaz wstępu.
Niedawno był tam piotrthx i można tam jeszcze wchodzić.
Proponowałbym majowo-czerwcowo-lipcowe ustawki odłożyć na później i nieco poważniej pomyśleć o Grodźcu.
Czas na konkretniejsze sfocenie tego obiektu to min. 4 godziny, wiec najlepiej zacząc od samego rana i spotkać się pod zamkiem w Będzinie ok. godz. 9.00 r.
21, 22, 28, 29/03/2009r ?? Im dalej tym większe szanse na to, że pan Kazik (czy inny Bolek), wyprosi naszą świtę i pozostanie nam tylko cement... ten z Castoramy.
Premier niedawno rozpoczął (chciał rozocząć!) publiczną debatę o eutanazji i in vitro.
Ja pozwolę sobie otworzyć publiczną debatę na temat grodzieńskiej cementowni. Im szybciej ją zakończymy tym lepiej dla naszych canonowskich matryc
szczególy tu:
http://www.zaglebie.info/bedzin,najs...ic-do-gry,8745
Ostatnio edytowane przez adikPL ; 16-03-2009 o 15:35
Jesli o mnie chodzi, to jedyny realny termin marcowy, to sobota 28 marca.. mooooze ewentualnie najblizszy weekend, ale napewno nie ostatnia niedziela miesiaca.![]()