A ja dopiero wrocilem do domu.. zgrywam zdjecia. Pewnie jutro z rana dopiero cos bede wrzucal![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ostatnio edytowane przez Troyan ; 29-03-2009 o 14:08 Powód: Automerged Doublepost
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Aaa, bo Kuba to niebezpieczny jest, zawsze wyciągnie coś na co się wszyscy ześlinimy, taki Kapłan sprzętowego onanizmu bym rzekła. Idę węszyć cene tego ustrojstwa.
Panowie - dzięki za plener i zdjęcia.
Mgła dała bardzo ciekawy efekt i już wiem co w najbliższym czasie będzie w moich planach zakupowych. System Cokina i flitry a mgła będzie jednym z pierwszych zakupionych filtrów.
Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia na następnym plenerze.
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
No Panowie gratuluje wypadu!! frekwencja co widać po zdjęciach dopisała, pogoda również a smaczku dodaje mgła.
Czyżby system Cokina i połówka tabaczkowego albo zachodu słońca dopełniała całości?
Zdjęcia świetne oddają klimat i atmosferę,muszę przyznać że moje z przed dwóch tygodni nie oddają tego kolosa.
Następny wypad robię z Wami.
Pozdrawiam
A jakieś piwko po plenerku było?
Ostatnio edytowane przez serbio ; 28-03-2009 o 23:34
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...